Erkeekaannesii bitanemiz24 Baya iyi çıkmış ama yine de 50 likte olsa şeker yüklemesi yaptır bence çünkü gizli şeker olsa ancak kanda ve şeker yüklemesiyle belli olur
Erkeekaannesii Deletedmom_112 Benimde hep ağrıyor odaya süpürge açıyorum anında ağrıyor koca evi temizlesem duramam bel ağrısından herhalde odayı süpürüyorum 2 saat belimin ağrısının geçmesini bekliyorum
Deletedmom_112 Erkeekaannesii ayy benimde öyle yemek yaparken bile nasıl belşm ağrıyor sanki 50 ton taşıyorum
Cana_ Deletedmom_112 valla bnde aynı temizlik yapıyorum pazar günü kızlarım gelecek annem kardeşim falan baya kalabalık olucaz
Erkeekaannesii Deletedmom_112 Evet bizim bebişler hep yatmak istiyor ayakta fazla kalınca bile direk bel ağrısı yapıyor sertleşiyor karnım sert sert tekmeliyor falan
Erkeekaannesii Deletedmom_112 Benim ayağa kalkınca azcık yürüyünce falan hemen sertleşiyor magnezyum verdi doktorum ama o da pek rahatlatmadı yarın gidicem doktora söylücem tekrar
Cana_ FatSon9993 pazarları ve perşembeleride bizim perşembe pazar var burda hem pazar hem market alışverişi yapıyoruz pazarlarıda bebişlere gidiyoruz 🤣🤣 iyi vallaha cnm çıktı bugün temizlik yapıcam die ya pazar günü annem kız kardeşim ve kızlarım gelecek
FatSon9993 Cana_ bizde eşim hafta içi çalışıyor cumartesi de herkes alışveriş yapıyor kalabalık oluyor pazar kapalı o yüzden cıma cumadan sonra yapıyoruz oyy ne güzel kalabalık olacak desene