yarendt Merhaba ben 30+0 dayım martta doğum yapacağım Allah nasip ederse. Bebeğim 1250 gr çok mu az? Neler yapabilirim kilo alması için
Cana_ yarendt bnde 29+1 de gidicem bakalım haftaya salı bebek 2 hafta önden gidiyor kilosu kaç oldu bilmiyorum 25 haftalıkken gittiğimde 967gr demişti ama kilo alması için yulaf muz nesguik fındık yumurta vs şeyler yemen gerek
yarendt Cana_ düzenli yiyorum aslında kendimde çok minyonum 41 kilo ile hamile kaldım genetik herhalde
FatSon9993 Efnan3443 sabah erken uyanıyorum biraz vakit geçiriyorum sonra tekrar uyudum uyandım tv izliyorum sen ne yapıyorsun nasılsın canım
Deletedmom_112 Efnan3443 meraba canım temizlik yapıyorum bugün belim koptuu koptuu 😂😂 sen ne yapıyorsun nasılsın ?
Deletedmom_112 bitanemiz24 şeker yüklemesi yaptırmadınız mı değeriniz iyi çıkmış ama maalesef tek değerle anlaşılmıyor
bitanemiz24 Erkeekaannesii 2 saat önce okkalı bir kahvaltı pankek nutella gibi 😅 sonra bi saat kala badem ve fındık yedim
Deletedmom_112 Cana_ selamm canımm iyiyz şükür temizlik yapıyorum ama belim koptu ağrıdan 😂 sen nasılsın ?
bitanemiz24 Deletedmom_112 ay çokta yormayın ya kendinizi ben hiç yapamıyorum olduğu kadar oluyor tüp bebek olunca doktor yasakladı sadece ayak işlerini yapıyorum
Erkeekaannesii bitanemiz24 Baya iyi çıkmış ama yine de 50 likte olsa şeker yüklemesi yaptır bence çünkü gizli şeker olsa ancak kanda ve şeker yüklemesiyle belli olur
Cana_ Deletedmom_112 valla bnde aynı temizlik yapıyorum pazar günü kızlarım gelecek annem kardeşim falan baya kalabalık olucaz
Erkeekaannesii Deletedmom_112 Benimde hep ağrıyor odaya süpürge açıyorum anında ağrıyor koca evi temizlesem duramam bel ağrısından herhalde odayı süpürüyorum 2 saat belimin ağrısının geçmesini bekliyorum