FatSon9993 Cana_ bizde eşim hafta içi çalışıyor cumartesi de herkes alışveriş yapıyor kalabalık oluyor pazar kapalı o yüzden cıma cumadan sonra yapıyoruz oyy ne güzel kalabalık olacak desene
Efnan3443 Cana_ Cnm tekrar ben tekrar soruum var sana ☺️ şimdi normal doğum 40 haftada oluyor erkende olabilir sezeryan iki hafta oncemi alıyor 38 haftadamı alıyorlar
Efnan3443 Cana_ Anladım cnm sağol ben çok sabırsızlanıyorum ya gerçekten bir an önce doğsun istiyorum kızıma kavuşmak istiyorum günler geçsin istiyorum artık
Erkeekaannesii Deletedmom_112 Benim ayağa kalkınca azcık yürüyünce falan hemen sertleşiyor magnezyum verdi doktorum ama o da pek rahatlatmadı yarın gidicem doktora söylücem tekrar
Cana_ Slmmm kızlarrr nasılsınız🌸 az önce bebeğin kıyafetlerine baktım herşeyden o kadar çok almışım ki en önemli şey olan atletten sadece 9 tane almışım toplamda 🤦🏻♀️
Deletedmom_112 Cana_ günaydın canım erkek bebiş ya güzel şeyler bulabiliyor musun kızlarınki ne güzel ay hiç güzel şey bulamıyorum ben. Çok az ise e bebekte indirim var. Bende atleti 25 tane falan almışım herkes senin gibi günde 3 kere değişir dedi 😂