Deletedmom_112 FatSon9993 iyi kuzum her yerim ağrıyor yatarak geçiyor aşırı tembelleştim 😂 sen ne yapıyorsun nasıl geçiyor ?
FatSon9993 Cana_ seni mi beni mi benim yarın randevum var sabırsızlıkla bekliyorum nasıl uyurum bugün bilmem artık😅😅
Demetrana Cana_ Aminnn canım benim inşallah aynı dilekleri bende senin için diliyorum ikimizin de 4. Çocuğu olacak ALLAH nasip ederse inşallah ve 3 kızdan sonra ikimizde sezeryanız o yüzden seni kendime çok yakın görüyorum 🤲❤️
Cana_ Demetrana amin cnm bnm🙏 az kaldı bebişlere kavuşmaya bnde hep bir korku var bu aralar erkenden doğurcam gibi
Cana_ Deletedmom_112 sola yatıyorum açıyorum videoyu muhakkak bi ara hareket ediyor zaten orayı kesip kırpıyorum sonra
Demetrana Cana_ Aynen canım aynı korku bende de var sürekli dua ediyorum en azından 36. Haftaya kadar taşıyıp sağlıkla kucağıma alabileyim diye 🤲🥹
Deletedmom_112 FatSon9993 ay nasıl yakalıyorsunuz ya benim bebiş tlfnu tutunca kıpırdamıyor tlfnu çekince normal
Cana_ Demetrana sorma kuzum ya dün gece zaten bi rüya gördüm bu haftada doğurdum küçücüktü hala etkisinden çıkamadım zaten