Deletedmom_112 FatSon9993 ay nasıl yakalıyorsunuz ya benim bebiş tlfnu tutunca kıpırdamıyor tlfnu çekince normal
FatSon9993 Deletedmom_112 hoşuna giden şeyler bulmaya çalışıyorum ve karnımı okşayarak konuşuyorum sonra hareket ediyor bende çekiyorum artık tekmeleri net benimkinin ondan galiba 😅🤭
Deletedmom_112 FatSon9993 benimkini telefonla çekmezsem otur izle at koşturuyor mübarek telefonu alınca kıpırdamıyor çakal 😂
Cana_ Demetrana sorma kuzum ya dün gece zaten bi rüya gördüm bu haftada doğurdum küçücüktü hala etkisinden çıkamadım zaten
Demetrana Cana_ RABBİM korusun yavrularımızı inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah canım benim 🤲❤️
Deletedmom_112 Kızlar günlük ne kadar su içiyorsunuz ya bu haftalarda en az 3 lt içmek lazımmış çok zorlanıyorum napacam ?
Efnan3443 Deletedmom_112 Ben 3 litreden fazla içiyorum normalde zorlanıyorum midem bulanıyor ama sakız cignedigimde 3 ten fazla icebiliyorum
FatSon9993 Deletedmom_112 3 geçiyordur ben normalde de içerim hamilelikte içiyorum içmeye çalış 3 olmasa bile 2 veya 2.5 içmeye çalış olmadı içine 1 dilim limon kes öyle içmeyi dene canım
Demetrana Deletedmom_112 Bizde arıtma var tadı kötü değil ama ne kadar zorlasamda 3 lt içemiyorum şoktan saka su alıyorum onu çok rahat içiyorum hatta fazlasını içebiliyorum canım istersen bir dene
Deletedmom_112 Cana_ o mataradan ben de aldım içeyim diye çek çek bitiremeyince sinir oldum bu sefer 1.5 luk aldım hep lıkır lıkır içip duruyum diye ama 3 e asla çıkamadım
Efnan3443 Deletedmom_112 Aynen dk başı su içiyorum ben sakız sayesinde bide su hatıratıcıda indirdim dışarda oldugum zaman falan hatırlatıyor o zanda eksiltmiyorum
Deletedmom_112 Efnan3443 bende saatime su hatırlatıcı başlattım ama yok susamadan zor oluyor bide şekerim var hiç tatlı bişey yemediğimden hiç susamıyorumda 😂