Deletedmom_112 Cana_ canım benim uygulamaya göre 93 büyük ihtimal sezeryan olursam 79 mu oluyor o zaman ?
Cana_ KIZLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN 🥳🥳AİLENİZLE SEVDİKLERİNİZLE VE DOĞACAK BEBEKLERİNİZLE MUSMUTLU YILLARINIZ OLSUN🙏 İNŞALLAH HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZİ SAĞ SALİM ALIRIZ KUCAĞIMIZA🥳🥳
Efnan3443 Cana_ Amin cnm inşallah hepimizin çocuğu sağ salim doğar hepimizin mutlu huzurlu sıkıntısız yılı olsun 🤲🙏
Deletedmom_112 Cana_ Amiinnnnnn inşallahhh 🤲 Sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize doğumdan çıkıp bebişlerin nasıl büyüdüğünü konuştuğumuz günlere kavuşmak dileğiyle 🌸 Herkese bolca sağlık huzur mutluluk ve para 💖
Demetrana Cana_ Aminnn canım benim inşallah aynı dilekleri bende senin için diliyorum ikimizin de 4. Çocuğu olacak ALLAH nasip ederse inşallah ve 3 kızdan sonra ikimizde sezeryanız o yüzden seni kendime çok yakın görüyorum 🤲❤️
Seval88 Efnan3443 birşey olmaz canım merak etme 3. Hamileliğim herşeyi rahat rahat yaptım dikkat ettiğin sürece hiç birşey olmaz 🙏🌸
Deletedmom_112 Cana_ ayy vaktinde gelsinler inşallah 😍 gidince bende soracağım doktora bi tarih versin artık kendi hesaplamama göre senden 6 gün önce olacak. Peki bebek ileri falan geçerse o zaman erken mi alıyorlar fikrin var mı ?
Cana_ Deletedmom_112 bnm 2 hafta önde gidiyor bi aksilik olmazsa erken doğum gibi vaktinde alırlar sadece iri bebek olur