minik_kurabiyeee Melike_4949 ilk defa yiyeceğim hamileliğim boyunca aşırı istiyor canım ama tabikide fazla yemiycem
Babydurubaby Deletedmom_112 kaç çıktı hatırlamıyorum ama benim çok yükseltmemişti canım , ben bulgur pilavı da tam buğday makarnada yiyorum çok yükseltmiyor
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 valla ben mercimek köftesi yemiştim kaça yükseldi hatırlamıyorum ama direk yürüyüşe çıkmıştım
Deletedmom_112 Babydurubaby sağol canım ben de ilk defa deneyeceğim yükseltmezse tam buğday makarna da deneyeceğim 5 aydır makarna yemiyorum
Babydurubaby Deletedmom_112 bi deneyin ben çökelekle yanında bol yeşillikle makarna yiyordum 105falan çıkıyordu
Deletedmom_112 Babydurubaby ben daha 24 e gelmedim canım yükleme yapılmadı kendim takip ediyorum eğer bu ölçümlerle anlaşılıyorsa şekerim var belli yani
Deletedmom_112 Melike_4949 yok canım bol yeşillik salçası ve bulgur korkudan nar ekişisi falan asla kullanmıyorum 1.saat 120 hiç yükselmedi ama emin olmak için baktım 2.saat 138 çıktı. Bulgur, hamur işi, tatlı bunlar 2.saatimi yükseltiyor 1.saatim normal çıkıyor
Ilknur_k Benim en yüksek çıktığı değerlerim hep 150 lerde seyrediyor 150 yi geçmiyor insüline başlatır mı doktor sizce