Deletedmom_112 Babydurubaby ben daha 24 e gelmedim canım yükleme yapılmadı kendim takip ediyorum eğer bu ölçümlerle anlaşılıyorsa şekerim var belli yani
Babydurubaby Deletedmom_112 anladım canım senim öncesinde çıktıysa benden yüksektir değerin benim yüklemede sınır çıktı o yüzden herşey çok yükseltmiyor benim şekerimi zaten 1 aydır da ölçmüyorum doktorum ölçmene gerek yok dedi
Deletedmom_112 Melike_4949 yok canım bol yeşillik salçası ve bulgur korkudan nar ekişisi falan asla kullanmıyorum 1.saat 120 hiç yükselmedi ama emin olmak için baktım 2.saat 138 çıktı. Bulgur, hamur işi, tatlı bunlar 2.saatimi yükseltiyor 1.saatim normal çıkıyor
Melike_4949 Deletedmom_112 hmm anladım canım benimde ilk saat yükseltiyor genelde 2. Saat düşük çıkıyor tabi değişiyor galiba günü gününe tutmuyor yine sınırı geçmemiş canım kaç kaşık yedin benimde canım çekiyor bayadir yapabilirim belki bir ara
Deletedmom_112 Melike_4949 sağol canım sen de yersen ölçünce haber verir misin kimsenin kısır şekerini yükseltmemiş bende mi bi anormallik var merak ediyorum
Melike_4949 Deletedmom_112 tamam canım yarın yapabilrsem inşallah ölçer yazarım benimde bulgur yükseltmiyor ama bakalım
Guzelligim Melike_4949 canm saat 3 te yarim armut ve kuruyemis yedim akşam 5ceyrekte yine olctum 57 çıktı bugün kontrolde önde falan çıkmadı 2 haftadır diyette yapmıyordum yüksek cikar diye düşündüm ama ne yapacağımı şaşırdım
Melike_4949 Deletedmom_112 benimde ekmek tam buğday bile yükseltiyordu dün yedim hep sınırın altında çıktı 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ 2. Saatte düşük çıkıyordu
Guzelligim minik_kurabiyeee 😊 ye canm ya canın istiyorsa valla ben yiyorm seviyorm da bi de kansızlık var ya
Melike_4949 Guzelligim armut ve kuruyemişten sonra düşük çıkmış baya bilemiyorum cihaz doğru ölçüyordur inşallah benim 18 yaşındaki kardeşimde de 52 falan çıkmıştı şekeri açlığı
minik_kurabiyeee Guzelligim valla yedim gitti😅 ay inşallah şekerim yükselmez yaa bende de var kansızlık ya
Guzelligim Melike_4949 insaAllah pazartesi gidip bi sağlık ocağında karsilastirayim olmadı. 1 tabak kurufasulye bulgur pilavı yedim 1 saati olcmedim 2.saat 95 çıktı Ama açlıktan çok hareketsiz oluyo yedikten sonra hareketleriyle bebegim
Guzelligim Melike_4949 geçen sağlık ocağında açlığımı 57 çıkmıştı doğru galiba artık 3 ana öğün mu yapsam bilemedim 3.saati olcsem mi ya da ara ogunden önce mi olcsem
Melike_4949 Guzelligim ara öğünde önce ve sonra ölç canım zaten hissedersin şekerin çok düşük çıkarsa
Guzelligim Melike_4949 normalde 3 buçuk saat ara veriyordum ogunler arası çok erken oluyo diye sabahta düşük çıkıyor diye biraz daha geç yiyordum 22 de falan simdi daha geç 4 saati geçecek canm çünkü yarım saat önce yedim akşam yemegini