minik_kurabiyeee Melike_4949 bu ara sebepsiz iştahım açıldı 😂 yok şimdilik bende öyle bir sorun yok olmazda inşallah ama tatlı ekmek kadar yukseltmiyor benim şekerimi
zengooo Melike_4949 tokluk ya normalde ekmek marketten cavdar aliridim.simdi hazir ekmkeler varta ondan aldim.bisey olmaz dimi 2 dilim yeidm.yurusem.dusermi
Melike_4949 zengooo ondan yükselmiş canım bir daha o ekmekten yeme yükseltir hemen biraz yürüyüş yaparsan düşer merak etme
Melike_4949 minik_kurabiyeee benimde öyle canım ekmek yemeğmdim bugün normal çıktı şekerim en çok o yükseltiyor yoğurt,meyve , sebze ye su iç bastır açlığını canım
minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle yapmaya çalışıyorum ekmeği zaten hiç yemiyorum da meyvelerden nar yiyorum ekşi baya düşüyor bu ara nar o şekilde idare etmeye çalışıyorum ama gece yatmadan çok acıkıyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee kaçta yatıyorsun ki ben 10 a kadar zor duruyorum çok uykum geliyor uyuyorum hemen benimde gece uyanınca birşey yeme isteği oluyor boğaz ağrısından dolayı yemiyorum tabiki
Melike_4949 minik_kurabiyeee erken uyusan daha iyi olur senin için canım yoksa gece acikmalarinda çok zorlanırsın
Deletedmom_112 zengooo korkmayın arada bi böyle yükselmesinden bişey olmaz benim doktorum sürekli 200 ün üzeri olursa sorun dedi arada 150 160 bişey olmaz dedi genel olarak 140 altı olması şartıyla 🌸
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende ya öfff mercimek çorbası yaparım yanına pilav eşim pilavdan yer artık 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ çorbayla
minik_kurabiyeee Melike_4949 şimdi teyzem yanıma geldi hasta görmeye de ıspanak getirmiş yeşil mercimekli ıspanak çorbası yaparım yanına ne yapacağımı bilmiyorum ya
minik_kurabiyeee Melike_4949 ben yiyemem ki 😂 veya kavurmasıni yapsam ne yapabilirim yanına ay vallaha tıkanıyorum artık
Melike_4949 minik_kurabiyeee bilmiyorum ki canım biz genelde tek çeşit yemek yediğimiz için tek çeşit oluyor tavuk veya köfte yap kendin için istersen