Melike_4949 minik_kurabiyeee bilmiyorum ki canım biz genelde tek çeşit yemek yediğimiz için tek çeşit oluyor tavuk veya köfte yap kendin için istersen
minik_kurabiyeee Melike_4949 ben öyle değilim işte çorba mutlaka olcak onun yanına da bir ana yemek olcak rahat edemiyorum yoksa ay çok kararsız kaldım ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee 😅😅 valla bende kararsızım her gün canım ama tek o çorba yetmez mi size benim eşim çorbayı yemekten saymaz pilav yaptım yanına öğlen kabak spagetti yedim ve bir küçük Ayva tatlısı yedim 131 çıktı
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani bir aklım kabak yogurtlayayim diyorum yanina ama gayet iyi çıkmış canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen canım benim şekerimi çikolata bisküvi ekmek tarzı şeyler yükseltiyor daha çok aman bugünde çorba için birşey olmaz 😅😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 benim şekerimi de ekmek bulgur falan daha çok çıkarıyor tatlı çok çıkarmıyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 bencede yanına da yeşil mercimekli ıspanak çorbasını yaptım inşallah güzel olur ilk defa deniyorum
Deletedmom_112 Babydurubaby ay bende çok severim bol limonlu afiyet olsun. Bizde de kabak yemeği var bide salata yaparım. Ben çorba yapmıyorum 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe eşit diye okumuştum burda diyet listelerinde
Melike_4949 Babydurubaby bamya hiç sevmiyorum bir kere gördüm kötü yapmışlardı travma kaldı 😅😅turşusu güzel ama
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim canım bulgurlu yemektense bu şekilde yemek daha mantıklı ve hoşuma gittii
Melike_4949 minik_kurabiyeee içimi okuyorsun galiba bir aydır canım kek istiyor ama böyle ev keki 😅😅🤦🏻♀️ biri yapıp getirse keşke diyorum komşumun kızı güzel yapıyor ona yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi 🥲