Melike_4949 minik_kurabiyeee bak şimdi ölçtüm 101 çıktı akşam yemeği pek yemedim biraz biraz yedim tokluk 1. Saat 141 çıktı kabak çekirdeği yedim biraz ondan sonra 101 çıktı sabah yüksek çıkıyor yarım mandalina ayran içiyorum şimdi sabah düşük çıkar inşallah
Guzelligim minik_kurabiyeee oy çok şükür valla ailem de bile zorlaniyorm kalirken Rabbim muhtac etmesin 🤲🏻🥰
minik_kurabiyeee Guzelligim aynen vallaha bugün aşırı iyidim hastane ortamında da ister istemez stres yapıyorduk ondan da yükseliyordu şekerim şimdi çok şükür biraz daha iyiyim ya aminnn Rabbim hiç kimseyi oralara düşürmesin
minik_kurabiyeee naneliseker_ hmm anladım canım yani gayet iyi bence şeker yuklemesinde kaç çıkmıştı sonucun
Busraaa1014 Merhaba 50g yükleme yapılmıştı sonuç 152 çıktı sonra doktorum bidaha yükleme yapma dedi hb1c verdirdi oda 4.7 çıktı. Doktor gayet iyi şekerin var diyemem sadece dikkat etmende fayda var dedi. Böyle başına gelen var mı
Babydurubaby Busraaa1014 benim de aynı sonuçlar çıktı yükleme sonucu 153 ve 3 aylık 4,7 ama doktorum bana diyet verdi be uzun bi süre hep ölçüm yaptım herşeye dikkat ediyorum hala ama dikkat ettiğim için ölçüm yapmıyorum artık
minik_kurabiyeee Melike_4949 bende yemekte köfteden sonra bir şey yemedim ama misafirliğe gitmiştim 1 tane küçük tuzlu kurabiye yedim ve cips vardı az bir şey aldım ondan da 103 çıktı eve gelip ölçtüğümde ben yine dün geceki gibi acıktım yaa ne yapayım bilmiyorum
naneliseker_ minik_kurabiyeee sıkıntı orda 😀 226 cikti. Dahada 200 lere çıkmadı evde ölçümde.. en fazla evde 2 kere 150 cikti. (2 aydır olcuyorum sanırım)
minik_kurabiyeee naneliseker_ aa evet demiştin hatırladım şimdi senii 😂😂 mısır falan yemiştin düşük çıkmıştı hatta olsun canım düşük çıksın da yukselmesin gerçekten çok zor çünkü
Melike_4949 minik_kurabiyeee sabah açlığım 111 çıktı canım gece uyuyorum hemen ben bu aralar iştahım yok dün akşam yemeğinden de çok yemedim öksürük olduğu için hastayım canım birşey istemiyor
naneliseker_ minik_kurabiyeee mısırdan hatirlandik😀 inşallah hicbirimizin çıkmaz. Sağlıkla Doğururuzda söyle doya doya kunefeye patlatırız😀🥹
minik_kurabiyeee naneliseker_ biraz öyle olduuu kusura bakma😂 ay inşallah ben patates patlatcam valla😂😂 eşime diyorum doğum yaptığımız gün hastaneye patates kızartması getir diye 😂😂😂
naneliseker_ minik_kurabiyeee evet video izlemiştim. Kadın hamburger istiyor sezeryan olmuş yatıyor ama nasıl yiyor🤣 benimde malesf patataes çıkarıyor baya etkili şekerde demekki
Deletedmom_112 zengooo korkmayın arada bi böyle yükselmesinden bişey olmaz benim doktorum sürekli 200 ün üzeri olursa sorun dedi arada 150 160 bişey olmaz dedi genel olarak 140 altı olması şartıyla 🌸
zengooo Melike_4949 tokluk ya normalde ekmek marketten cavdar aliridim.simdi hazir ekmkeler varta ondan aldim.bisey olmaz dimi 2 dilim yeidm.yurusem.dusermi