Melike_4949 Zeynaaa0101 170 insülinden önce 260 larda çıkıyordu kaçamak yaparsam 160 170 çıkıyor yapmazsam normal çıkıyor
Babydurubaby Gulsahkizilkan hiç üzme canını çoğu bebekte oluyormuş kardeşim yenidoğan hemşiresi 2 saatte bir emzirmesi gerek annelerin diyır uyanmazsa bebiş ayağın altını gıdıklayıp uyandırıp emzirsinler ama uyanmıyor diye emzirmemezlik yapmasın diyır 💕
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet erken doğanlarda genelde oluyormuşş. Bol bol emziriyorum 1 saatte 1 falan yapıyorum hatta 🥲
Melike_4949 minik_kurabiyeee nasıl oldun canım bende üşütmüşüm ya boğazım ağrıyor kuru öksürük bel ağrısı var
minik_kurabiyeee Melike_4949 canım düşmüyor gerçekten artık kafayı yicem yaaaa 159 çıktı 1 saat önce yaa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinee daha yeni atlattın zaten
Melike_4949 minik_kurabiyeee Allah’a hallah hastanede yüksek çıkmasıda ayrı bir enteresan canım 🙄 ya eşim öksürüyordu birde annem rahatsızdı bana bulaştı galiba daha yeni iyileşmiştim öksürük daha beter hemen geçer inşallah 😢😢
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen yaaa yani kontrolü altındadır olması gerekirken yükseliyor yaa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee geçmiş olsun canım ne olduu ? Emziriyorumm 2 3 saatte 1 diyolar ama ben 1 saatte 1 emzirmeye çalışıyorumm
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan teşekkür ederim canım şekerim çok yüksek çıkıyor yaa burda da iyice yukseliyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee sağol canım pertim şuan hastalıktan ağlıyorum acile gidicem 8 de insülin vurup
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen canım git bir ama şekerin olduğunu şeker içeren serum vermemelerini söyle geçen gün ben demedim aha halim ortada
Melike_4949 minik_kurabiyeee zaten şekerim 139 çıktı açlık hem hastayım hem kocam sağolsun burnumdan getiriyor hamileliği söylerim canım