Melike_4949 minik_kurabiyeee zaten şekerim 139 çıktı açlık hem hastayım hem kocam sağolsun burnumdan getiriyor hamileliği söylerim canım
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa yüksek çıkmış kuzum yaa benim açlıkta sorun yok ama tokluk yukseliyordu bugün daha çok dikkat edeceğim bakalım hala aynı mı eşin yaaa
Melike_4949 minik_kurabiyeee her gün sorun cikaricak birşey buluyor valla hayret ediyorum şimdi niye usuttüm diye kavga edip çıkardı 😅😅 dikkat et canım
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız gerçekten mi yaa niye böyle yapıyor bu adam yaaa sende çok dikkat et kafana takma ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee ölüyorum valla zaten birde onun nazını çekiyorum agliyorum bebeğimde ağlama der gibi tekme atıyor 😏😏 şimdi taksi çağırdım hastaneye gidicem çok fenayım uyuyamadım ağrıdan ağladım
minik_kurabiyeee Melike_4949 yavrum çekme nazını şuan nazlanması gereken sensin biraz mesafe koy anlasın kırıldığını yaa yazık günah sanada tek mi gitceksin hastaneye
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa çok geçmiş olsun kuzum haber et umarım şekerin yükselmez parol takmislardi banada baya yukseltmisti
Melike_4949 minik_kurabiyeee şekerim normal canım Antibiyotik tedavisi başlattı nst baktı bebeğe baktı bir sorun yok çok şükür 💞
Melike_4949 minik_kurabiyeee aşko böyle bir üşütme yok yemin ederim bütün vücudum ağrıyor aglicsm nerdeyse 😢😢
Melike_4949 minik_kurabiyeee ıhlamur kaynatıyorum canım tavuk çorbası içtim parol antibiyotik falan sen nasıl oldun taburcu oldun mu ?
minik_kurabiyeee Melike_4949 afiyet olsunn maalesef ne zaman çıkacağım hakkında bir şey demiyolar ve diyete çokta uygun şeyler vermiyolar evden yaptiriyorum bende
Melike_4949 minik_kurabiyeee ee bunlarda hem şekerini kontrol edelim diyorlar hem diyete uygun şeyler vermiyorlar ne anladım bu işten 😏😏
minik_kurabiyeee Melike_4949 bugün bulgur pilavı vermislerdi pırasa tavuk sote yiyemedim pilavı uyardiklari halde böyle çıkıyor