minik_kurabiyeee Deletedmom_112 evet sadece şeker takibi yapıyorlar ay tutmaya çalışıyorum bakalım öyle ama bazen yükseliyor ya kötü oluyorum yani dikkatte ediyorum bakalım hayırlısı bir kucağımıza alsaydık yaa
minik_kurabiyeee Melike_4949 yüksek tutmaya çalışıyorum canım aynen yani genel anlamda düşük çıkıyordu niye bi anda fırlamaya başladı anlamadım
Melike_4949 minik_kurabiyeee birşey olmaz Allah’ın izniyle canım arada yükselir yani bence şeker çok karmaşık birşey gerçekten
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee insüline devam ediyor musun ? Normal şekilde diyete dikkat ediyorsun hala di mi meyvenin yanında yoğurt yemek ya da hiç ekmek yememek gibi
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım benimde bir düşük bu yüksek çıkıyor bugün kızım az hareket ediyordu çok korktum sonra müzik vs açtım tekmeler havada uçuştu 😅😅🤲
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 insüline devam ediyorum evet öğlen ve akşam makarna vermişlerdi diyet yemeğine Uygun değildi yanında başka bir şey olmadığı için mecbur makarnadan 2 3 catal aldım meyve zaten ekşi yiyorum yoğurtla ekmek yok bu şekilde yani
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bi ara bende hissetmedim doktoruma söyledim hareket etmiyor diye ultrasona aldı gösterdi
Guzelligim minik_kurabiyeee ne diye bu kadar kan anlamış değilim canm düşünce de çok kötü oluyo ya benim elim ayağım titriyo
minik_kurabiyeee Guzelligim bütün değerlere bakmışlar 🤷🏻♀️ yani ilk defa dün akşamki gibi düştü çok kötü oldum o an bayilcak gibiydim
Guzelligim minik_kurabiyeee babamın sekeri düşünce komaya girerdi seker verirdik onu bile kabul etmezdi bazen de balı getir yiyeyim derdi sevinirdi😄
minik_kurabiyeee Guzelligim bugünde hemşire bana reçel verince tadını çıkara çıkara yemiştim 😂😂 aşırı sevinmiştim yani
Gulsahkizilkan Ilknur_k Merhaba ben pazartesi doğum yaptım. Bebeğim çok şükür iyi hatta erken doğum oldu küveze falan girmedi. Sadece yenidoğan sarılık başlangıcı var şuan o kadar 😢
Gulsahkizilkan Kızlar selam nasıl gidiyorr. Vakit bulupta giremiyorum kusura bakmayın yaa 😢 Oğlumda yenidoğan sarılık başlangıcı çıktıı tedirginimm. Çoğu bebekte oluyormuş ama işte gel gör ki bana anlat 😢😢😢
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ayy ben de hastanedeyim yaw çok geçmiş olsun yani sarılık genelde olan bir şey sürekli emziriyosun değil mi
Babydurubaby Gulsahkizilkan hiç üzme canını çoğu bebekte oluyormuş kardeşim yenidoğan hemşiresi 2 saatte bir emzirmesi gerek annelerin diyır uyanmazsa bebiş ayağın altını gıdıklayıp uyandırıp emzirsinler ama uyanmıyor diye emzirmemezlik yapmasın diyır 💕
Melike_4949 minik_kurabiyeee nasıl oldun canım bende üşütmüşüm ya boğazım ağrıyor kuru öksürük bel ağrısı var
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee geçmiş olsun canım ne olduu ? Emziriyorumm 2 3 saatte 1 diyolar ama ben 1 saatte 1 emzirmeye çalışıyorumm
Melike_4949 Zeynaaa0101 170 insülinden önce 260 larda çıkıyordu kaçamak yaparsam 160 170 çıkıyor yapmazsam normal çıkıyor