Melike_4949 minik_kurabiyeee 😮😮neden canım niye böyle dengesiz ne yedin ki ? Allah’a hallahhh parmaktan ölçüm böyle çıktı?
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay diyet yemeğiydi birde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ben anlamiyosin orta parmakla ölçtüler kendi makineleriyle
Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm anladım canım niye o kadar çıktıki kaçamak yapsam anca çıkar o kadar
Hsjsjdj Kizlar merhaba benim açlık şekerim 98 75 mg 1. saat 134 Saat 105 çıkmıs daha doktora gitmedim nasıl sonuçlar sizce
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee canım nssılsın daha iyi misin yolunda mı her şey doktorlar bişey dedi mi ?
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 bebekte çok şükür bir sorun yok öğlen bi 179 a yükseldi daha sonra ölçtüler 112 çıktı doktorum geldi şuan da da sonuçlara baktı öğlen yükselmiş dedi bir şey demediler şuan da ultrasonla bebeğe baktılar tekrardan öyle yani nasıl olur bilmiyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 iyi olmaya çalışıyorum canım evet doktorum geldi öğlen yükseldiğini söyledim şimdilik bir şey demedi zaten sonuçları endokrin doktoruna gostercekler ona göre bir şey yapacaklarmış
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee orda sadece takip yapıyorlar değil mi şu an ? Moralini yüksek tutmaya çalış şekerini etkilemesin bana kaç tane doktor arada yükselmesi sorun olmaz demişti seninki genel olarak güzel zaten
Melike_4949 minik_kurabiyeee anladım canım sen normalini yüksek tut şekerin yüksek çıkmasın 🥰genel anlamda düşük şekerin zaten önemli olan o
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 evet sadece şeker takibi yapıyorlar ay tutmaya çalışıyorum bakalım öyle ama bazen yükseliyor ya kötü oluyorum yani dikkatte ediyorum bakalım hayırlısı bir kucağımıza alsaydık yaa
minik_kurabiyeee Melike_4949 yüksek tutmaya çalışıyorum canım aynen yani genel anlamda düşük çıkıyordu niye bi anda fırlamaya başladı anlamadım
Ilknur_k Hamilelikte gebelik şekeri çıkan ve doğum yapmış olan var mı aranızda eğer varsa bebeğiniz nasıl her hangi bir sorunu hastalığı var mı acaba
Gulsahkizilkan Ilknur_k Merhaba ben pazartesi doğum yaptım. Bebeğim çok şükür iyi hatta erken doğum oldu küveze falan girmedi. Sadece yenidoğan sarılık başlangıcı var şuan o kadar 😢