minik_kurabiyeee Melike_4949 bende de insülin ucu istemiyorlardı demekki hastaneden hastaneye değişiyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee yani galiba canım insülini oluyordur onların şehir hastanesi çünkü birde yanında insülin olmuyor ki acile gelenin mantiken
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet onların oluyor zaten ama senin kendi insülinini istiyolar 2 sefer yattım ben 2 sinde de istediler eşim getirdi
Melike_4949 minik_kurabiyeee yine sordum istemedi benden canım iğne ucu olsa iyi olur dedi eşim aldı onuda kasılma sanci var bende dua et dogururum inşallah
Melike_4949 Babydurubaby sancı hissediyor musun dedi yok dedim büyük ihtimalle serum takarız dedi gelen giden yok 😅
Melike_4949 @minik_kurabiyeee @Guzelligim @Babydurubaby @2lokummannesiii arkadaşlar hastene cihazında 71 kendi cihazımda 132 çıktı cihaz bozuk olabilir demiştim ben çok fark var takip dediler yine 😳😳
minik_kurabiyeee Melike_4949 canım peki kan falan almışlar mıydı kan alındığı zamanda da çok düşük çıkıyor çünkü bende ilk yattığım gün kanı çok almışlardı 61 e kadar düşmüştüm benim de şekerim
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii aklında olan bir isim vardır ama😅 valla bende karar veremiyordum ben erva isimini sundum eşime ikimizde beğendik oda amine de olsun mu dedi benimde ilk başta çok hoşuma gitmiyordu ama şuan ismi çok içime siniyor😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet ama baya önce kan almışlardı canım birde ben ilk öğünüm 8.30 da yaptım saat 4 e kadar açtım su bile içmemistim düşük çıkması normal yani bir kere ölçtüm 107 idi sonra onlar ölçtü 71 bizim cihazlarda kalibrasyon yokmuş
2lokummannesiii minik_kurabiyeee Ne güzel canım. Annem de Amineyi öneriyor. Benim aklımda olanlar var ama zor ya isim koymak😂 oğluma da 38 haftada karar verdim😂
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii aynen valla😂 sen hangi isimleri istiyorsun 😅 maşallahhhh😂 oğlunun adı ne
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet canım öyle oluyor bizim makinelerde kalibre yok ama bende geçen hastaneye yattigimda kan almışlardı yaa ertesi sabah zaten 61 çıkmıştı kan aldıkları gün de 78 70 falandı yani kan alındığı gün baya düşüyor
Gulsahkizilkan Melike_4949 Çok geçmiş olsuunn sağlıkla gelsin inşallaahh sabırsızlıkla bekliyoruuzzz 😍😍