minik_kurabiyeee Melike_4949 bende de insülin ucu istemiyorlardı demekki hastaneden hastaneye değişiyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee yani galiba canım insülini oluyordur onların şehir hastanesi çünkü birde yanında insülin olmuyor ki acile gelenin mantiken
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet onların oluyor zaten ama senin kendi insülinini istiyolar 2 sefer yattım ben 2 sinde de istediler eşim getirdi
Melike_4949 minik_kurabiyeee yine sordum istemedi benden canım iğne ucu olsa iyi olur dedi eşim aldı onuda kasılma sanci var bende dua et dogururum inşallah
Melike_4949 Babydurubaby sancı hissediyor musun dedi yok dedim büyük ihtimalle serum takarız dedi gelen giden yok 😅
Melike_4949 @minik_kurabiyeee @Guzelligim @Babydurubaby @2lokummannesiii arkadaşlar hastene cihazında 71 kendi cihazımda 132 çıktı cihaz bozuk olabilir demiştim ben çok fark var takip dediler yine 😳😳
minik_kurabiyeee Melike_4949 canım peki kan falan almışlar mıydı kan alındığı zamanda da çok düşük çıkıyor çünkü bende ilk yattığım gün kanı çok almışlardı 61 e kadar düşmüştüm benim de şekerim
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii aklında olan bir isim vardır ama😅 valla bende karar veremiyordum ben erva isimini sundum eşime ikimizde beğendik oda amine de olsun mu dedi benimde ilk başta çok hoşuma gitmiyordu ama şuan ismi çok içime siniyor😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet ama baya önce kan almışlardı canım birde ben ilk öğünüm 8.30 da yaptım saat 4 e kadar açtım su bile içmemistim düşük çıkması normal yani bir kere ölçtüm 107 idi sonra onlar ölçtü 71 bizim cihazlarda kalibrasyon yokmuş
2lokummannesiii minik_kurabiyeee Ne güzel canım. Annem de Amineyi öneriyor. Benim aklımda olanlar var ama zor ya isim koymak😂 oğluma da 38 haftada karar verdim😂