Kubra_haciomer Zynp12 12saatten fazla aç kalınca stres hormonu şekeri yükseltiyormuş doktorum söyledi yani aslında gece ara öğün yapmak daha iyiymiş. Diyetisyen yoğurt ayran çiğ fındık badem ye demişti
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah geliyodur prensess🥰 merakla bekliyorum vallaha😅 haber et ama canım
Kubra_haciomer Melike_4949 belinde nasıl bir sancı var canım ? Benim saat 6dan beri belimin sağ kısmında bi sancı var 2 gecedir sadece akşamları oluyor gündüz bişey yok. Karnım sertleşiyor bide akşamları. Korkuyorum acaba erken doğum mu diye 🥹
Melike_4949 Kubra_haciomer yok canım yalancı sancıdir o doğum sancisi geçmez ver artar benimde geçti sabaha 😅😅 ama kasılmam var
Premsesko Kubra_haciomer minik_kurabiyeee Guzelligim Deletedmom_112 Kızlar tansiyonum genelde yatarken hep 10 a 6 filan ama 1 adım atayım dik oturayım 12 8 oluyor. Bazen 13 8 i görüyorum. Ama 5 dk sonra düşüyor sizce bu bir sorun yaratır mı
Deletedmom_112 Kubra_haciomer evet çok saçma ama gece uyanıp bişey yersem falan sabah düşük çıkıyor sözde gece bişey yemeyin diyorlar
minik_kurabiyeee Premsesko canım ben şuana kadar tansiyon sorunu yaşamadım hep düşük çıkıyor çünkü ama yatarken tansiyon düşer ve aniden kalktığın zaman yükselebilir ama yinede doktoruna danışmanda fayda var
Deletedmom_112 Premsesko hayır sorun yaratmaz hareket edince yükselmesi normal o yüzden hastanede vs bi 5 dk oturun öyle ölçelim derler doğru sonuç için
Guzelligim Premsesko benim hep düşük ama stres yaptığımda anı yukseliyo ama sen yine bi sor çünkü bi harekette dalgalanmalar olabilir mi
Aynurkrm Deletedmom_112 Melike_4949 bu sabah benimde açlığım ilk defa 94 çıktı gece yatmadan 1 saat önce süt içtim çay kaşığı ucuyla tarçın koymuştum o mu fayda rtti acaba birde sabah herzmanki kahvaltımı ettim ek olarak labne yedim biraz tokluk ilk defa 145 çıktı şok oldum herzmaanki menüm dü