minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa hadi hayırlısı kuzum benim dualarım seninle🤲🏻 sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah
Zynp12 Deletedmom_112 benimde gebelik öncesi şekerim var günde 4 kere ölçüm yapıyorum sabah aç karonla ölçüm yapınca benimde yüksek oluyor anlamadım gece yemem falanda yok
Kubra_haciomer Zynp12 12saatten fazla aç kalınca stres hormonu şekeri yükseltiyormuş doktorum söyledi yani aslında gece ara öğün yapmak daha iyiymiş. Diyetisyen yoğurt ayran çiğ fındık badem ye demişti
Melike_4949 minik_kurabiyeee devam 😅😅 kasilmada var ama belimdr düzenli sancı yok ara ara oluyor yarına kadar bekleyeceğim yarın gün içinde gidicem doktora inşallah tabiki gece farklı bir durum olmazsa
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah geliyodur prensess🥰 merakla bekliyorum vallaha😅 haber et ama canım
Kubra_haciomer Melike_4949 belinde nasıl bir sancı var canım ? Benim saat 6dan beri belimin sağ kısmında bi sancı var 2 gecedir sadece akşamları oluyor gündüz bişey yok. Karnım sertleşiyor bide akşamları. Korkuyorum acaba erken doğum mu diye 🥹