Melike_4949 minik_kurabiyeee var yine geldi şimdi karnımda top gibi olmuş hastane de yakın değil ki boşuna gitmek istemiyorum 🥲
Guzelligim minik_kurabiyeee yok çok yemedim evet ilk defa yedim ama başka balik vardı onun ismini bilmiyorm o daha fazlaydi
Minikfasulyem_26 Bibebek vala genelde ole diyolar ama yiypte yukselmeyen cok az kisi var bnm doktormda ekmegn her turlusu yukseltr demsti ki olede oluyo bence kesin ekmegi herkesnn sekeri bir olmyo mesela ben azicik bile meyve yiyemyrm meyve sekeri acaip yukseltyo
Kubra_haciomer Premsesko Premsesko valla bende yarın yapıcam sayenizde merakla bekliyorum 🥹 ondan tost bile olur 🥹
minik_kurabiyeee Melike_4949 hastanenin uzak olması çok kötü bir şey ama yinede bir gitsen mi acaba riske atmasan
Kubra_haciomer Premsesko en faydalı balık hamsi dip balıkları önerilmiyor ağır metal olduğu için çupra ve levrek gibi
Melike_4949 minik_kurabiyeee bakım canım şuan şiddetli değil biraz daha devam ederse giderim böyle sanki adet oluyormuş gibi bir sancı var sağlıkla gelsin inşallah 🤲
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa hadi hayırlısı kuzum benim dualarım seninle🤲🏻 sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah
Kubra_haciomer Premsesko ekmek olarakta kullanılır kahvaltı da yumurtayla menemenle 🥹 valla size çok dua edeceğim deneyim de ekmek derdinden kurtulcam 🙏
Kubra_haciomer Premsesko evet deneyelim böyle tarifler haber verelim 🥹 Bugün tavuklu yoğurtlu salata yaptım yükseltmedi şekerimi tadı güzel oldu ve aşırı doyuruyor deneyin mutlaka 🙏
Premsesko Kubra_haciomer canım ben poğaçayı şöyle yaptım. 1 yumurta kırdım yarım paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı yoğurt az birşey yağ 1 çimdik tuz koydum sonra aldığı kadar badem unu ama cıvık bir hamur oldu sonra onu küçük küçük yuvarladım ortasına labne koydum. Pişirdim çok lezzetli oldu
Kubra_haciomer Kubra_haciomer bu arada bu salatayı yaptım tokluk 120 çıktı ve çok doyurdu tadı da harika deneyin mutlaka 🌸