Premsesko minik_kurabiyeee Melike_4949 Deletedmom_112 Kızlar 3 tane poğaça yedim şimdi açlık 84 dü tokluk 88 geldi 🥹 badem unundan aşırı lezzetli oluyor
Kubra_haciomer Premsesko Premsesko valla bende yarın yapıcam sayenizde merakla bekliyorum 🥹 ondan tost bile olur 🥹
Kubra_haciomer Premsesko ekmek olarakta kullanılır kahvaltı da yumurtayla menemenle 🥹 valla size çok dua edeceğim deneyim de ekmek derdinden kurtulcam 🙏
Guzelligim minik_kurabiyeee aynen bizde seviyoruz 🤭 ama mezgit yenmemesi gerekiyormuş galiba geçen yedim
Premsesko minik_kurabiyeee canım hamsi yeniyor demi gebeyken yarın yemeye gideceğiz de birde şekeri yükseltiyor mu ?
minik_kurabiyeee Guzelligim onu bilmiyorum ya ben valla bugün istavrit yedim yemeden önce her yerden araştırdım sonra yedim 😅 çok yemediysen ve ilk kez yediysen bir şey olmaz bence bir kereden
minik_kurabiyeee Premsesko evet ben zaten hep hamsi yiyorum bugün sadece istavrit yedim oda yenilebiliyormus zaten valla ben bugün Mısır ununa buladim ve çokta yedim 125 çıktı
Kubra_haciomer Premsesko en faydalı balık hamsi dip balıkları önerilmiyor ağır metal olduğu için çupra ve levrek gibi
Guzelligim minik_kurabiyeee yok çok yemedim evet ilk defa yedim ama başka balik vardı onun ismini bilmiyorm o daha fazlaydi
Melike_4949 minik_kurabiyeee var yine geldi şimdi karnımda top gibi olmuş hastane de yakın değil ki boşuna gitmek istemiyorum 🥲
Minikfasulyem_26 Bibebek vala genelde ole diyolar ama yiypte yukselmeyen cok az kisi var bnm doktormda ekmegn her turlusu yukseltr demsti ki olede oluyo bence kesin ekmegi herkesnn sekeri bir olmyo mesela ben azicik bile meyve yiyemyrm meyve sekeri acaip yukseltyo
minik_kurabiyeee Melike_4949 hastanenin uzak olması çok kötü bir şey ama yinede bir gitsen mi acaba riske atmasan
Melike_4949 minik_kurabiyeee bakım canım şuan şiddetli değil biraz daha devam ederse giderim böyle sanki adet oluyormuş gibi bir sancı var sağlıkla gelsin inşallah 🤲