Aynurkrm Melike_4949 açlık için gece yatmadsn limonlu su tiketsem düşer mi dahiliye insüline başlıycsz diyor bende tokluklarımı düzene sokup açlığıda düşürebilmek istiyorum ama açlık in insğlin diyor başlamak istemiyorum sizin açlık kaçken başlandı
Melike_4949 Aynurkrm valla benim 100 150 arası çıkıyordu insülin kullanıyorum doz arttirdik gece birşey yemedigim günlerde oldu yine en fazla 100 çıkıyor altına düşmüyor bozulmuş açlık glukozu deniliyor bu duruma ve düşürmek çok zor
Kubra_haciomer Kızlar özellikle geceleri uyandığımda ağzımın çok kuru olduğunu fark ediyorum, sanki hiç su içmemişim o gün gibi. Sizde de oluyor mu bu ? Şekerden dolayı mı acaba bilemedim 🥹
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer bende de o şekilde oluyor ve bi gece boyunca baş ucu sürahimdeki suyu bitiriyorum şekerde dolayı oluyor o
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet ya baya yükseldi sağlıkla doğsunda inşallah gerçekten bir haftam kötü geçti 😢😢
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle canım biraz kaçamağı fazla yapıyorsun gibi ondan da yüksek çıkıyor olabilir canım 🥲
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer o bende şeker olduğundan beri hep var aşırı kötü bir şey ki şekerim düşük olduğunda da öyle oluyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım ama bu hafta aşırı kaçamak yapmadım aslında bakarsan lahmacun yemiştim birde böyle kek tarzı birşey yemiştim onun dışında bir kaç gündür kahvaltıda ve tüm gün ekmek bile yemedim ara öğün bile yapmadım gece birşey yemedim yükseltmeyrn şeyler yüksetmeye başladı insülin dozu çok etkiledi 🥲🥲
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee evet ölçüyorum acaba yüksek mi diye ama düşük çok kötü bişey sanki hiç su içmemişim gibi
Kubra_haciomer Melike_4949 çok aç kalmakta şekeri yükseltiyor denedim biri kaç kez özellikle sabahları ondan yüksek çıkıyor benim çok aç kalmaktan . Ara öğün çok yükselmesini önlüyor aslında
minik_kurabiyeee Melike_4949 allah Allah bugün gideceksin endokrin doktoruna değil mi söyle bir bakalım ne diyecek benimde randevum vardı bugün geri iptal ettim çünkü şimdi gitsem bir şey yapmayacak insülin dozu da arttirmayacak yükselmeye başladığı zaman giderim diye düşündüm