Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm anladım canım ilk saat bir tık yüksek çıkmış demekki 😐 bende bugün biraz arpa ekmeği yedim ya aslında açda değildim çok kendime engel olamadım bakalım kaç cikicak
Aynurkrm Melike_4949 açlık için gece yatmadsn limonlu su tiketsem düşer mi dahiliye insüline başlıycsz diyor bende tokluklarımı düzene sokup açlığıda düşürebilmek istiyorum ama açlık in insğlin diyor başlamak istemiyorum sizin açlık kaçken başlandı
Melike_4949 Aynurkrm valla benim 100 150 arası çıkıyordu insülin kullanıyorum doz arttirdik gece birşey yemedigim günlerde oldu yine en fazla 100 çıkıyor altına düşmüyor bozulmuş açlık glukozu deniliyor bu duruma ve düşürmek çok zor
Kubra_haciomer Kızlar özellikle geceleri uyandığımda ağzımın çok kuru olduğunu fark ediyorum, sanki hiç su içmemişim o gün gibi. Sizde de oluyor mu bu ? Şekerden dolayı mı acaba bilemedim 🥹
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer bende de o şekilde oluyor ve bi gece boyunca baş ucu sürahimdeki suyu bitiriyorum şekerde dolayı oluyor o
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet ya baya yükseldi sağlıkla doğsunda inşallah gerçekten bir haftam kötü geçti 😢😢
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle canım biraz kaçamağı fazla yapıyorsun gibi ondan da yüksek çıkıyor olabilir canım 🥲
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer o bende şeker olduğundan beri hep var aşırı kötü bir şey ki şekerim düşük olduğunda da öyle oluyor