Deletedmom_112 Kubra_haciomer hep aynı şeyde mi kullanıyorsunuz peki ona rağmen mi bazen yüksek bazen düşük
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa kıyamam bende eve geldiğimde ölçtüm ama misafirlikte hamur yedim bal kabağı tatlısı yedim 128 çıkmıştı 9 buçukta ölçmüştüm
Beyzab95 Kızlar Bursa’nın meşhur tahinli pidesi var bilir misiniz bilmiyorum kaç haftadır canım çekiyor yesem şekerim çok çıkar mı tahin yükseltiyor mu şekeri ☹️
Babydurubaby Melike_4949 uykusuzluk baya zorluyor :) bu günleriniz en kolayı diyebilirim hamilelikte :)
Life123 Babydurubaby bende haftaya yani 26 haftalık olunca şeker yüklemesine gideceğim , bu 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde şeker yüklemesi sonrası diyete başlamıştım bakalım bu gebeliğimde de şeker çıkacak mı çıkmaz inşallah 🙄
Minikfasulyem_26 Life123 canm insallah cikmaz ama buyuk ihtimal cikar uzgunm :( ilk gebelkte olnca ikincidede olyms hep ole dediler banasa bnm ikincidede cikti malesef
Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm anladım canım ilk saat bir tık yüksek çıkmış demekki 😐 bende bugün biraz arpa ekmeği yedim ya aslında açda değildim çok kendime engel olamadım bakalım kaç cikicak