Melike_4949 minik_kurabiyeee Aynen öyle canım yine bugün iyi çıktı akşama kadar bir kaç gündür mafetti insülin dozu beni
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa kıyamam bende eve geldiğimde ölçtüm ama misafirlikte hamur yedim bal kabağı tatlısı yedim 128 çıkmıştı 9 buçukta ölçmüştüm
Deletedmom_112 Kubra_haciomer hep aynı şeyde mi kullanıyorsunuz peki ona rağmen mi bazen yüksek bazen düşük
Beyzab95 Kızlar Bursa’nın meşhur tahinli pidesi var bilir misiniz bilmiyorum kaç haftadır canım çekiyor yesem şekerim çok çıkar mı tahin yükseltiyor mu şekeri ☹️
Babydurubaby Melike_4949 uykusuzluk baya zorluyor :) bu günleriniz en kolayı diyebilirim hamilelikte :)
Life123 Babydurubaby bende haftaya yani 26 haftalık olunca şeker yüklemesine gideceğim , bu 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde şeker yüklemesi sonrası diyete başlamıştım bakalım bu gebeliğimde de şeker çıkacak mı çıkmaz inşallah 🙄
Minikfasulyem_26 Life123 canm insallah cikmaz ama buyuk ihtimal cikar uzgunm :( ilk gebelkte olnca ikincidede olyms hep ole dediler banasa bnm ikincidede cikti malesef