Melike_4949 Premsesko ben hiç denemedim canım inşallah yükseltmez şekerini,o tarz şeyler sevmediğim için pek yapmadım hiç
Premsesko Melike_4949 İnşallah ya🥹 bugün kremalı mantarlı tavuk yaptık yanına bol salata ile hiç yükselmedi demekki kremalı şeyler yükseltmeyecek sevindim
minik_kurabiyeee Premsesko canım salatayı yağ falan kullanıyor musun ben öyle yaptığımda şekerim çok çıkıyor anlamıyorum
minik_kurabiyeee Premsesko hiç denemedim canım badem ununu eğer seninkini normal çıkarırsa haber verir misin banada
Premsesko minik_kurabiyeee Canım herşey koyuyırum ben yağ tuz vs yükseltmiyor şükür normal çıkıyor. Ama benim şekerimi en ufak 1 lokma ekmek filan uçuruyor aşırı hassas
minik_kurabiyeee Premsesko benim şekerimi salata yükseltiyor acaba domates koyuyorum ondan mı oluyor🤔 benimde şekerim ekmeğe çok yükseliyor
Melike_4949 Premsesko anladım canım bakalım badem unu yükseltmez inşallah öyle olursa kek yaparım bende
Premsesko Melike_4949 İnşallah bana da burda önerdiler badem unu ile kek yapmışlar çok yemişler yükselmemiş
Premsesko minik_kurabiyeee Melike_4949 Bacılar yedim açlık 85 geldi bakalım tokluk kaç gelecek ölçünde yazacağım.
minik_kurabiyeee Premsesko aynen ya çiğ yediğimde menemenle yediğimde çok yükseltmiyor ama salatada yükseliyor
Premsesko Kubra_haciomer Guzelligim minik_kurabiyeee Yaaaa kızlar açlık 85 tokluk 86 geldi 🥹🥹🥹🥹🥹 aşırı mutluyum şuan oha şok oldum 🥹
Guzelligim Premsesko çok güzel görünüyor afiyet olsun bende tam bugday ve badem unuyla kek yaptım hurması olduğu için içi pek pişmemiş gibi
Premsesko Kubra_haciomer İnşallah ve tadı çok güzel oldu. İçine de 1 er çay kaşığı kadar labne peyniri koymuştuk. Yükseltmez ise sürekli yerim.