minik_kurabiyeee mhbbbera hareket çok düşürüyor ben 2 3 sefer falan patates yedim yürüdüm hemen şekerim baya düşmüştü yükselmemisti öyle
minik_kurabiyeee mhbbbera salataya yağ tuz falan koyuyormusunuz ben koyuyorum ve şekerimi yükseltiyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay ne yapayım canım dünden beri evle uğraşıyorum mutfak dolap içlerini hallettim eşime de yüzlerini sildirdim stor perdeleri yikattim 😂😂 akşama da bizim buraya ait hamur işi yemeği var eşime onu yapıyorum bende hamurundan değilde tavuğun suyu ve etinden yemeyi düşünüyorum dünden de karnıyarık var zaten 😅 sen neler yapıyorsun senin menüde ne var
kubraQwe Babydurubaby bisey sorucam kahvaltıdan 1 saat sonra öğlen 1 saat sonra akşam yemekten 1 saat sonra dedi ölc doktor ama hemsn agzima lokmayi koyup oyle mi saat tutuczm yoksa kahvalti bitti diyelimki 1 saat mi tutucam bitince
Aynurkrm kubraQwe ağzınıza ilk lokmayı koyduğunuz andan itibaren 1 saat diyelim saat 12 de lokma attınız 1 de ölçüm olucak isterseniz yemeği yarım saat yiyin isterseniz 5 dakka da
Melike_4949 minik_kurabiyeee kolay gelsin canım Arap aşımı dediğin 😅 afiyet olsun benimde içim geçmiş koltukta uyumuşum biraz geceleri uyuyamıyorum 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee bulgur pilavı yedim yanında ayran ile 1.5 2 Saat geçmiştir uyumuşum kalktım ölçtüm 182 cihazda mi sorun var acaba 🤷🏻♀️ haftaya gidicem doktora
Minikfasulyem_26 Melike_4949 ya cnm bulgur yukseltmiyodu benim onceden 2 seferdr bnmde bulgur yukseltmeye basladi neden bole olyo blmyrm 152 ckti bnmde :(
Melike_4949 minik_kurabiyeee bilmiyorum ya bakalım doktor ne dicek yetmiyor artık galiba insülin falan 🙄🙄 sezeryan der mi acaba doktor?
minik_kurabiyeee Melike_4949 pilavi ne kadar yedin ki canım dozunu yeni ayarlayıp yükselttiler aslında yetmediğini sanmıyorum bulgur çok yukseltmis seninkini bence 😕 sezeryanı bebeğin kilosu çoksa suyu çoksa der sende şuanda bir sorun yok değil mi çatın falan uygunsa sezeryan diyeceğini sanmıyorum canım hakkında hayırlısı olsun
Melike_4949 minik_kurabiyeee çatı kemikleri ağrılarım var canım büyük ihtimalle normal doğum olur inşallah kilosu suyu normal evet çok şükür belki de fazla yedim 🤦🏻♀️ bakalım sağlıkla gelsin inşallah birde dozu yükseltince düzene girene kadar yüksek çıkıyormuş galiba
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım yaa çok şükür o yüzden sezeryan diyeceğini tahmin etmiyorum ay inşallah yaa aynen öyle oluyor genelde canım
Hayrisko Kızlar benim gebelik şekeri sonucum açlık 79 1 saatlik 152 2 saatlik 145 sizce cokmu yüksek doktor ilaç vermedi beslenmene dikkat et dedi açlık tokluk takipi yapicaz dedi
Melike_4949 minik_kurabiyeee akşam açlığımda tam aç degildim 113 çıktı 😅😅 ay bir dengesiz şekerim ya , çatı kemiklerim çok ağrıyor hareket ederken baskı çok var kasilmada var haftaya gideyim bakalım ne dicek , bazı doktorlar çatı muayenesi yapmıyormuş ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee bir kaşık pırasa yemeği yedim 170 çıktı 🤷🏻♀️ ne yapsam bilemedim ya pazartesiyi beklesemmi
minik_kurabiyeee Melike_4949 yine iyi çıkmış benimkide hamur yedim biraz 1 tane bisküvi yedim 137 çıktı 😅 hadi hayırlısı bakalım yakın gibi duruyor senin doğum niye acaba