minik_kurabiyeee Melike_4949 yine iyi çıkmış benimkide hamur yedim biraz 1 tane bisküvi yedim 137 çıktı 😅 hadi hayırlısı bakalım yakın gibi duruyor senin doğum niye acaba
minik_kurabiyeee Melike_4949 aaa çok yüksek 113ten mi 170 e yükseldi bulgur falan mı vardı içinde bence pazartesi direk git şimdi acile gidebilirsin için rahat etmiyorsa
Minikfasulyem_26 Melike_4949 ya cnm bulgur yukseltmiyodu benim onceden 2 seferdr bnmde bulgur yukseltmeye basladi neden bole olyo blmyrm 152 ckti bnmde :(
Melike_4949 Minikfasulyem_26 benim doktor insülin dozunu arttırdığından beri şekerim yüksek çıkıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Minikfasulyem_26 Melike_4949 Ben diyetle devam edyrm hic insulin kullanmadm ama bole gderse baslcm heralde
Melike_4949 Kubra_haciomer bir kaşık ıspanak yemeği 170tokluk çıktı öğlen bulgur birazcik cacık 182tokluk 🙄🙄 sabah 139 tokluk açlıklarim da yüksek çıkıyor
Kubra_haciomer Melike_4949 paranoya oldum artık valla bende sabah yumurta yedim 1 dilim ekmekle benim de 155 çıktı 🥹 açım ya resmen aç ama hala yüksek anlamadım
Melike_4949 Kubra_haciomer sabah aç uyandım bir kere 147 çıktı hiçbir şey anlamadım bu işten ben 🙄🤦🏻♀️
Premsesko Melike_4949 minik_kurabiyeee Minikfasulyem_26 Kubra_haciomer Guzelligim Kızlar akşam eşimle badem unu aldık. Şimdi annem badem unundan poğaça yapıyor ortasına labne koyarak. İnşallah yükseltmez. Deneyen var mı