Aynurkrm Kubra_haciomer bende aynyım tokluklar dikkat edildiği takdirde ideal değerlerrde ama açlık hep 100 110 benimde uyanır uyanmaz ölçüm yapıyorum
Aynurkrm Melike_4949 insülin kullanmadan açlığı nasıl düzene alabilirim acaba insülin açlık yüksekse de veriliyor mu sadece açlık yeterli mi uygulanması için
Melike_4949 Aynurkrm valla bana birşey demiyorlar canım bebeğin durumu iyi çok şükür bozulmuş açlık glukozu deniliyor bu duruma bugün 18 ünite levemir vurdum şimdi armut yiyeceğim bakalım yarın sabah kaç cikicak
March96 Merhaba ben 75 ml ile gebelik şekeri ölçtürdüm açlık 82 1. Saat 177 2. 143 çıktı doktor normal dedi internete de sınırlar 180 ve 165 şeklinde gözüküyor ama bu değerler yüksek mi acaba değerleri böyle çıkıp diyet yapan var mı
Minikfasulyem_26 March96 gebelik sekeri icn norm dgl tokluk siniriniz 140 i gecmemesi lazm doktor nasl normal dedi hayret yani yuksek sizin
Minikfasulyem_26 March96 kendiniz ztn burda yazmissniz 177 ckti sinir 180 mis diye size gore boleymis ya hani 177 yle 180 arasndada pek bi fark goremedm🤣
Aynurkrm Melike_4949 akşam yatmadan yediklerimiz çoğu zaman etkiliyor sanırım sabah açlığını birde nasıl ölçüyorsunuz uyanır uyanmaz mı biraz hareket ettikden sonra mı
Melike_4949 Aynurkrm lavoboya gidip geldikten sonra ölçüyorum öyle çok beklemiyorum evet etkiliyor akşam dikkatli beslenmek gerekiyor
Aynurkrm Melike_4949 akşamları aile ile eş ile öay saati yapıyor musunuz bizde muhakkak her akşam çay demleniyor şekersiz tüketiyorum yanında da bazı çerrz oluyor fındık fıstık vesaire şekeri etkiliyor mu acaba
Melike_4949 Aynurkrm yok fındık fıstık etkilemez ama bir avucu geçmesin, şekersiz çay içiyorum bende bazen süt içiyorum yoğurt yiyorum bu tarz oluyor genelde
Minikfasulyem_26 March96 kaclik yuklersen yujkle gebelik sekernde sinir budur. Dahiliyeye gidin sorun inanmiyosanz
Deletedmom_112 FMelt erkenden yaptırmadım ama ailemde çok fazla olduğu için yüksek ihtimal çıkar dedi 8.haftamda kan tahlilimde yüksek çıktı fark ettik ve hala yükleme haftasını bekliyoruz diyette yapıyorum ölçümde sizde o şekilde yapın bence
Aynurkrm Deletedmom_112 değerleriniz nasıl açlık değeriniz akşam yatmadan önce ne tüketmiş oluyosunjz