minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa baya uzakmış canım valla ama bu durum eşlerimizide yıprattı ama daha çok bizleri yıprattı bence yaa Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah 🤲🏻 aynen valla bebeklerimiz sağlıkla gelsinde
Aynurkrm Deletedmom_112 açlık kan değerim sabahları 110 105 civarı hep tokluğu gün içinde düşük seyredebiliykr dikkat ediyorum ama açlık için ne yapmalıykm
Minikfasulyem_26 Ya kizlar cok sinir olyrm gercktn aglcm o derece bn kisir yedgmde sekerm yukselmiyodu daha once bgn gene yedm ole cokta dgl yani normal 1 tabak yanindada ayran ictm 163 cikti sekerm smdi nolduda yukseldi acaba. Cihazda bi sorun yok :(
Deletedmom_112 Minikfasulyem_26 ilkinde ikinci saati takip ettiniz mi belki geç yükselmiştir ? Ya da ilkinde şekeriniz çok düşükken mi yediniz acaba ?
Minikfasulyem_26 Melike_4949 aynen bi yukseltip bi yukseltmemesi cok tuhaf gercektn sinirlerm yiprandi ne yiyecgmi sasirdm artk bulamyrm
Minikfasulyem_26 Melike_4949 yukseldigi zaman dusurmek icin ne yapiyosnz korkyrmda bebege zarari olck dye
Melike_4949 Minikfasulyem_26 su içiyorum yürüyüş evde yapabilirsiniz süt için yoğurt yiyin düşer zaten 2.Saatte
Aynurkrm Melike_4949 sabah doktor kontrolüm var aç karnına gitmiştim hastaneye doktorum bişiyler ye tekrar gel dedi hastanede mecbur kahvalrım bir simit ayran ve üçgen peynir oldu şekerim tıkkk 159 oldu🤐😞
Babydurubaby Premsesko tatlandırıcı var ya onları çok tavsiye ermiyor doktorlar siz yine de bi doktorunuza sorun diyabetik helva ve reçellerde de tatlandırıcı var
Eymenmoms Yasemin1995 benim şekerim yokmuş sonuçlar yanlış çıkmış o gün sağlık ocağında tekrar şeker yüklemesi yapıldı şuan herşey normal
Premsesko Aynurkrm Canım aynısını yaşadım bende simit çay peynir yedim 143 çıktı. Sonra şeker yüklemesi istedim 200 küsür çıktı
Melike_4949 Aynurkrm çok dikkat edin 🙏❤️ bende dikkat etmezsem yükseliyor bugün endokrinoloji doktoru diyete uymanı istiyorum muhakkak dedi