minik_kurabiyeee Melike_4949 Rabbim tabikide ikisinin de yokluğunu vermesin yani ikisininde yeri çok çok ayrı ama sadece erkek diye öyle olmamalı yaa valla bana göre kız çocukları daha hayırlı daha merhametli daha başka oluyorlar ama eski kafalı insanlar asla öyle düşünmüyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee amin inşallah canım kız çocuğu rahmettir demiş peygamber efendimiz sav nstye girdim kilosu kaç dedi anlamadım bir 900 lafı duydum 2900 falan herhalde lewemir 18 unite yaptı
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle yaa maşallah prensese toplamda mi 18 ünite yaptı çatı muayenesi yaptı mı canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok canım çatı muayenesi olmadım suyu falan iyi dedi haftaya tekrar gel kan idrar sonuçlarına göre dedi levemir sadece 18 ünite diğerleri 8 ünite
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa hadi hayırlısı bakalım levemiri kaç vuruyodun kadın doğum doktorun mu dozunu arttırdı
Melike_4949 minik_kurabiyeee hayır canım endokrinoloji doktoru bugün çok yoğundu yoruldum ya 🙄 37 38 den sonra belli olur doğum şekli yada dogururum aniden 😅😅 14 vuruyordum canım
minik_kurabiyeee Melike_4949 sen iki doktora birden mi gittin bugün kız 😅 ay hayırlısı olsun hakkında canım bende yarın gideyim diyorum kadın doğuma doktorumun randevusu açılmamış bu ay açtırmayacakmış ama yarın gideceğim bir niye öyle oldu anlamadım da🤷🏻♀️ anladım canım doğumdan sonra kurtulcan inşallah 🌺 ay benim canım çok tuhaf şeyler istiyor bugün
Melike_4949 minik_kurabiyeee benim canımda 😅😅 kan şekerim düştü baya ya kaç saattir evet canım iki doktora gittim yönlerdirmesini istedim bakalım sağlıkla gelsin inşallah git canım bakarlar belki doktor izne çıkmış olabilir mi ? Benim hastane uzak ya her hafta nasıl gidicem bilmiyorum 😕😕
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla aşırı tuhaf şeyler istiyor canım 😅yaa benim endokrine de 11 inde var ona da o zaman gitcem canım hastaneyi aradığımda açtırmadı bu ay randevu dediler Çarşamba Perşembe poliklinik günü oluyor bir gelin dediler ay öyleyse başka doktor bulmam gerekiyor o zaman🤦🏻♀️ kaç saat uzaklıkta canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee 1 saat falan canım araba olmasada gidemem metroyla falan eşimde haklı olarak birazcık bunaldı bu durumdan ama ben daha çok yoruldum gerçekten ama Rabb’im sağlık versin inşallah bugün bir kadın ağlayarak çıktı odadan o kadar üzüldüm ki 🥺🥺 inşallah iyidir bebeği bebeğim sağlıkla gelsin de inşallah ❤️🤲 paranın değeri yok
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa baya uzakmış canım valla ama bu durum eşlerimizide yıprattı ama daha çok bizleri yıprattı bence yaa Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah 🤲🏻 aynen valla bebeklerimiz sağlıkla gelsinde
Aynurkrm Deletedmom_112 açlık kan değerim sabahları 110 105 civarı hep tokluğu gün içinde düşük seyredebiliykr dikkat ediyorum ama açlık için ne yapmalıykm
Minikfasulyem_26 Ya kizlar cok sinir olyrm gercktn aglcm o derece bn kisir yedgmde sekerm yukselmiyodu daha once bgn gene yedm ole cokta dgl yani normal 1 tabak yanindada ayran ictm 163 cikti sekerm smdi nolduda yukseldi acaba. Cihazda bi sorun yok :(
Deletedmom_112 Minikfasulyem_26 ilkinde ikinci saati takip ettiniz mi belki geç yükselmiştir ? Ya da ilkinde şekeriniz çok düşükken mi yediniz acaba ?