Melike_4949 @minik_kurabiyeee doymuyorum kız bugün 😅😅 açım hep bir kase çorba içtim şimdi bir kase yoğurt yiyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa afiyet olsunnn💖 bu ara bende öyleyim ama şekerim uzun zaman sonra yükseldigine bugün ama suç bende biraz fazla yedim mercimek köftesi yedim ardımdan eşine kabak tatlısı yaptım pişmiş mi diye 1 tane yedim 160 çıktı ezogelin çorbası içtim 146 çıktı şimdi
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee hangi marka ölçüm cihazı kullanıyosunuz? Benim ki galiba yanlış ölçüyor da :(
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee böyle yükselince insülin mi vuruyorsun canım ne yapıyorsun nası düşüryorsun
Melike_4949 Kubra_haciomer kullanıldiginiz cihaz ne ? Viva cehk veya accucehk alabilirsiniz ben optima kullanıyorum ama 5,7 arası fazla ölçüyor
Deletedmom_112 Kubra_haciomer optima kesinlikle yanlış onu kullanma şikayet var dan okursan kaç kişi onun yüzünden yanlışlıkla insüline başlamış doktorlarda gebelik takibi.için uyhun olmadığını söylüyor. Viva chek, accuchek, bayer, on call plus öneririm
Deletedmom_112 Aynurkrm çok iyi çıkmış herkeste farklı şeyler yükseltiyor size 2.saat takip edin dediler mi peki ?
Aynurkrm Deletedmom_112 hayır 2. Saat denmedi bana bazı sabah 130 filan oluyor tokluğum öyle olunca ben kendiliğimden 2. Saati ölçüyorum 120 110 a düşüyor
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 valla bugün bir şey yapmadım zaten insülin saatime az kalmıştı hastanede yattığım zamanda da 160 falan olunca çok sıkıntı yapmiyolardi zaten 145 e düşmüştüm daha sonrasında da ama genelde bu şekilde yükseldiğinde tarçınlı yoğurt yiyorum hemen veyahutta hava müsaitseniz yürüyüşe çıkıyorum
Aynurkrm Deletedmom_112 sabah açlığım benim 100 110 aralığı hep yüksek tokluk da pek yüksek değer e rastlamadım 🤐
Deletedmom_112 Aynurkrm benimde tam tersi oluyor 1.saatim 110 geliyor mesela düşük diye ölçmüyordum arada bi bakayım dedim 2.saat daha çıkmış benim nedense 1.saat çok düşük 2.saat yüksek
Deletedmom_112 Aynurkrm bende onu kullanıyorm içinde solisyonuda var doğru ölçüm yaptığı kesinleşiyor çok memnunum