Babydurubaby minik_kurabiyeee ben elimden geldiğince bu şekilde atmaya çalışırım hepimiz atarsak çok iyi fikir ve destek oluruz bence 💕
Fettah minik_kurabiyeee bilgin için çok teşekkür ederim 🌹🌹 Rabbim sağ salim kocağımıza almayı nasip etsin inşallah
minik_kurabiyeee Babydurubaby bugün ne yiyeceğime karar veremedim😂😂 sabah yulaf yedim şekerimi 136 ya çıkardı 😏
Babydurubaby Melike_4949 benim şekerimi çok yükseltmiyor, tabi ölçüm yapıyorum hep sizde ölçerek kontrol edin 💕
Babydurubaby Melike_4949 birde muzu çok olgunlaşmamış yeşile yakın almaya çalışıyorum ki çok tatlanmamış olsun🌸
minik_kurabiyeee Babydurubaby yulaf süt yeşil elma başka bir şey yoktu ki dünde yediğimde yukseltmisti karbonhidrat varmış içinde 😔 artık ne yiyeceğim şaşırdım ya
Babydurubaby minik_kurabiyeee yemeklerinizin yanında yoğurt salata gün içinde mutlaka bir bardak süt ve yürüyüşe dikkat ediyor musunuz ?
Babydurubaby minik_kurabiyeee ben eti Litalif kullanıyorum ama dediğim gibi benimkini aşırı yükseltmiyor, ben tam buğday makarna da yiyorum o da hiç bi zaman sınırın üstüne çıkarmadı ama her bünye farklı glütensiz yulaf kullanmadım isterseniz marketlerden bi içeriklerine bakın
minik_kurabiyeee Babydurubaby anladım bende eti lifalif aldım kullaniyorum ama 136 ya çıkardı maalesef aynen bir tekrardan bakayım
minik_kurabiyeee Babydurubaby tabikide mutlaka yemeklerimin yaninda ya ayran ya cacık ya da boş yoğurt tüketiyorum yürüyüşü biraz aksatabiliyorum sadece çünkü bu ara bizim buralar baya soğudu ama yükseldiğini anladığım anda hemen kalkıp ev de yürümeye çalışıyorum