minik_kurabiyeee Babydurubaby ben sabah biraz çikolata yedim ölçtüm 160 çıktı ardından bir salatalık ve bir kase yogurdun içine yesil elma doğradım şuan ölçtüm 115💖💖
Babydurubaby minik_kurabiyeee ben elimden geldiğince bu şekilde atmaya çalışırım hepimiz atarsak çok iyi fikir ve destek oluruz bence 💕
Fettah minik_kurabiyeee bilgin için çok teşekkür ederim 🌹🌹 Rabbim sağ salim kocağımıza almayı nasip etsin inşallah
minik_kurabiyeee Babydurubaby bugün ne yiyeceğime karar veremedim😂😂 sabah yulaf yedim şekerimi 136 ya çıkardı 😏
Babydurubaby Melike_4949 benim şekerimi çok yükseltmiyor, tabi ölçüm yapıyorum hep sizde ölçerek kontrol edin 💕
Babydurubaby Melike_4949 birde muzu çok olgunlaşmamış yeşile yakın almaya çalışıyorum ki çok tatlanmamış olsun🌸
minik_kurabiyeee Babydurubaby yulaf süt yeşil elma başka bir şey yoktu ki dünde yediğimde yukseltmisti karbonhidrat varmış içinde 😔 artık ne yiyeceğim şaşırdım ya
Babydurubaby minik_kurabiyeee yemeklerinizin yanında yoğurt salata gün içinde mutlaka bir bardak süt ve yürüyüşe dikkat ediyor musunuz ?
Babydurubaby minik_kurabiyeee ben eti Litalif kullanıyorum ama dediğim gibi benimkini aşırı yükseltmiyor, ben tam buğday makarna da yiyorum o da hiç bi zaman sınırın üstüne çıkarmadı ama her bünye farklı glütensiz yulaf kullanmadım isterseniz marketlerden bi içeriklerine bakın