Aynurkrm Pamuk peki açlık neden yüksek çıkar bilginiz varmı sonuçta aç uyanılıyor gece bbeslenmesine mi bağlı
Aynurkrm Melike_4949 ben hamur işini komple kestim şuan sadece ara da pirinç pilavlı yemekleri bırakbilir miyim bilmiyorum ama pirinç gerçekten arttırıyor bende bulgur arttırmıyor
Aynurkrm Melike_4949 aynen öyle ben çikolata cennet hurması arttırmayınca belki yükselmez diye düşünmğştüm ama 143 oldu şekerim 1 saatde
Melike_4949 minik_kurabiyeee yükseltir bence ben çiğköfte yedim lavaşsiz şekerimi yükseltti kısır mercimek köftesi bulgur yükseltmiyordu 🙄🙄
Melike_4949 minik_kurabiyeee ya seviyorsan yap canım denersin ben hep tatlısını denemiştim 😅 hamilelikten önce
Aynurkrm Melike_4949 her besinden sonra ki 1. Saat sonund a ölçüm yaparak mı karar veriyorsunuz neyin yükseltip yükseltmediğine
Deletedmom_112 Melike_4949 canım benim böyle yükselince 2.saatede yüksek kalıyor 3.saate düşüyor yürüyüş ve süt ürünleri de fayda etmiyor 1 kere 175 çıktı nevrim döndü sen ne yapıyorsun nası düşürüyorsun ?
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay ilk defa demeyeceğim çorbasını tatlısını yaptım ama çorbasını hiç denemedim görümcem göndermiş bayada büyük nasıl değerlendirebilirim onu düşünüyorum yarısını dolaba atacağım ama 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee canım dilim dilim kesip buzluğa atsan inşallah şekerini etkilemez dene bakalim