Pamuk Melike_4949 Doktor 150 yi önemsemiyor.Benim de yüksek bu arkadaşlar bizim ölçümleri gorse inme iner😂
Melike_4949 Aynurkrm yasak olan şeyler valla ne olduğu pek farketmiyor ama poğaça yani böyle hamur işi falan yersen dahada yüksek çıkıyor ben insülin kullanıyorum
Aynurkrm Pamuk peki açlık neden yüksek çıkar bilginiz varmı sonuçta aç uyanılıyor gece bbeslenmesine mi bağlı
Aynurkrm Melike_4949 ben hamur işini komple kestim şuan sadece ara da pirinç pilavlı yemekleri bırakbilir miyim bilmiyorum ama pirinç gerçekten arttırıyor bende bulgur arttırmıyor
Premsesko minik_kurabiyeee Benimde belim ağrıyor adet olacak gibi hatta popo kemiğim ve bacaklarıma vuruyor ara ara 🥹
Premsesko minik_kurabiyeee Sanırım artık çatımız ayrılmaya başlıyormuş doğuma hazırlık. Doktora sordum adet ağrısı gibi ise normal dedi
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay hiç içemiyorum işte benim o sıkıntım var bugün ayağımı da usuttum ondan oldu sanırım
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım usutmemeye dikkat et ben sıkı sıkı giyiniyorum hasta olmamak için inşallah olmam enfeksiyon falanda olmaz inşallah
Aynurkrm Melike_4949 aynen öyle ben çikolata cennet hurması arttırmayınca belki yükselmez diye düşünmğştüm ama 143 oldu şekerim 1 saatde