minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bulgur yukseltiyordu çok şükür bu sefer yükseltmedi yükseltiyor dediğimde 135 140 145 falan oluyordu
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım eltimde kalamam çocuk var pazara çıkıyorum her gün dedi 🙄 hayırlısı olsun inşallah rabbim yardım eder Allah’ın izniyle
minik_kurabiyeee Melike_4949 her gün mü pazara çıkıyormuş🤦🏻♀️ geçen gün anlattığında eltine ayrı bir sinir oldum şuan da daha çok oldum 😬 kuzum Rabbim yardımcın olsun sen bebeğinle seni düşün inşallah Bir şekilde bulursunuz çıkar yolunu 💖
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay istese gelirdi ya aynen 🙄 eşimde hiç sevmiyor onu zaten çok patavatsız 4 eltim var hepsi al birini vur ötekine 😅 ya annem ya yakın arkadaşım gelir canım hayırlısı olsun inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla istese gelirdi bencede aynen canım hayırlısı olsun ama mutlaka yanında birisi olsun
Melike_4949 Babydurubaby annem mecbur gelicek canım gelirde işte hasta diye bayılıyor falan ondan korkuyorum yani birde onla uğraşmiyim o halde 😅🙄
Guzelligim Babydurubaby doğuma yakin ayakların şişti mi dün çok ayakta durdum abim gelmişti akşam bi baktım ayaklarım sis yoksa normal mi artik
minik_kurabiyeee Pamuk vallaha 6 aydır sadece 2 defa bu kadar tıka basa doyduğumu hissettim yaa 😅 aynen valla yarasın yavrularımızaa💖
Pamuk minik_kurabiyeee Bem 2 güne 1 kısır ve mercimekli köfte yiyorum doymuyorum çünkü.Fellah köftesi de iyi oluyor.Ya da bizim oranın topalak çorbası var netten bakabilirsin hem nohut var içinde besleyici.
minik_kurabiyeee Pamuk bende o şekilde yaparım artık şimdi tekrardan ölçtüm 132 çıktı gayet iyi değil mi
Premsesko Pamuk Canım bunları ne oranda yiyorsun yükseltmiyor mu bende denemek istiyorum. Fellah köftesine un giriyor onu nasıl yapıyorsun
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim canım şimdi ölçtüm 132 çıkmış çok yüksek değil normal değil mi yaa bi anda yükseldi ya tedirgin oldum sanki
minik_kurabiyeee Pamuk ay bi anda 132 görünce moralim bozuldu gibi oldu yaa bazen bende öyle oluyorum genelde böyle poğaça falan yediginde hiç düşmüyor o da arada çok nadir yiyorum
Pamuk minik_kurabiyeee Bana doktor 150 ye kadar normal korkma diyor. 140 sinir ama 150 falan olunca umursamıyor.