minik_kurabiyeee ben susarsam iyiyiz ben konuşursam benden kötüsü yok o dört dörtlük dün banyonun orda havlu yok diye bir işe yaradığın yok akşama kadar telefon elinde diyor bende aşkımmmmm diye bağırdım biraz çünkü en ufak şeyde parlıyor beni aşağıliyor sonra geçen kaynimdan araba istedik kaynım namaz kılıyor diye eltim açtı telefonu eşime diyor Melike’nin bir şeyi yok bizim işimiz var çok durmayın falan neymiş senin yüzünden bana laf söylüyor diyor bende dedim benim tansiyonum yükseldi birden yüzüm gözüm şişti gebelik zehirlenmesi olabilir diye korktum o yüzden gitmek istedim yok birşeyin yokki senin boşuna gidiyoruz taksilere bir sürü para veriyoruz ağrıdan kıvran yine gitmeyelim hastaneye kendi başı ağrıyınca gider salı günü gidicem hastaneye yine mi hastane falan diyor herşeye normal diyor 40 çocuk doğurmuş gibi konuşuyor bende karşılık verince nankör kocasına çemkirmiyor oluyorum işte anlat anlat bitmez tamam ben kötüyüm herşeyi hakediyorum tamam ama karnımdaki meleğe de acımıyor Allah onun ahını çıkarsın inşallah eşimden