2lokummannesiii Babydurubaby bende yeni alacağım artık bulgur yemekten gına geldi. Bari tam buğday makarnayı çeşit çeşit yapar yerim yoğurtla. En azından midemi tutar gerçi iştahlı değilim hiç ama. Migrosta var sanırım oradan alacağım yarın sizde ordan mı aldınız?
Babydurubaby 2lokummannesiii ben normal bi marketten aldım vardı kepekli de aldım tam buğday da ikisi fe yükseltmedi ama az yedim tabi
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet kuzum o şekilde yapıyoruz doz kaybı olmasın diye ne yaptın aldın mi bende sana yazacaktım
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet aldım canım sigorta olmadığı için 1700 lira tuttu yarın baslicam inşallah
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan valla dün ben yaptım ama aşırı yedim yani farkındayım geceden beri şekerimi düşürmeye çalışıyorum şekerden mi neyse 1 gram uyku girmedi gözüme
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan valla 200 u geckindi herhalde ki saban 3 4 sefer ölçtüm 171 çıktı 142 çıktı 158 çıktı hangisini baz alacağımı şaştım
Melike_4949 Gulsahkizilkan bende insülin vurdum kahvaltımı yaptım bakalım kaç cikicak herşey fındık burunlu kızim için 🥰🤲( ölçtüm 210 çıktı)
Gulsahkizilkan Melike_4949 nasıl yaa bence siz cihazı değiştirin acaba cihaz mı yanlış? Bende şimdi ölçtüm 111 çıktı
Deletedmom_112 Melike_4949 bencede sizin cihaz yanlış değiştirmelisiniz yoksa aşırı dikkat ediyorsunuz
Melike_4949 Gulsahkizilkan bilmiyorum ki canım pazartesi diyabet hemşiresine göstericem ama dahiliye doğrudur dedi zaten son üç aylık şekerin baya yüksek dedi öyle insülin verdi