Babydurubaby Gulsahkizilkan ben kepekli bisküvi yemedim hiç karabuğday içeriği çok temiz genelde öyle şeyler yiyorum
Deletedmom_112 Kızlar hiç fast food yiyor musunuz ? Sağlıksız ama insanında canı çekiyor kaçamak yaptınız mı hiç ne yediniz mesela ?
Babydurubaby Deletedmom_112 sizin de sanırım şeker değerleriniz yüksekti bence birkaç Ay daha sabredin 💕
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Ben yediim en fazla 152ye çıkardı şekerimii 🥴 Daha da çocuk doğana kadar asla yemicem dedim
Deletedmom_112 Babydurubaby maalesef ;( sağlıklı bizim yiyebileceğimiz bişey olsa güzel olurdu genede
Deletedmom_112 Melike_4949 makarna bulgur hiç denemedim ben de merak ettim deneyen varsa. Tavuğu ızgara tarzı, sote olarak ya da fırında yapıyorum. Kokusu mideni bulandırmıyorsa haşlayadabilirsin.
Babydurubaby Melike_4949 ben tam buğday makarna ve bulgur yedim yemeklerin yanıjda benim şekerimi yükseltmiyor tavuk sote tarzı yapıyorum sebzeli tavada
Melike_4949 Deletedmom_112 teşekkür ederim canım insülinü vurunca sıfırı görene kadar bekleyip 10 sn bekleyip çekiyoruz dimi öyle mi yapıyorsun
Melike_4949 Babydurubaby teşekkür ederim canım insülin kullanıyor musun vururken sıfırı görene kadar bekleyip 10 sn bekleyip çekiyoruz dimi?
2lokummannesiii Babydurubaby bende yeni alacağım artık bulgur yemekten gına geldi. Bari tam buğday makarnayı çeşit çeşit yapar yerim yoğurtla. En azından midemi tutar gerçi iştahlı değilim hiç ama. Migrosta var sanırım oradan alacağım yarın sizde ordan mı aldınız?
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan valla dün ben yaptım ama aşırı yedim yani farkındayım geceden beri şekerimi düşürmeye çalışıyorum şekerden mi neyse 1 gram uyku girmedi gözüme
Melike_4949 minik_kurabiyeee canım insülinü vurunca sıfırı görene kadar bekleyip 10 sn bekleyip çekiyoruz dimi
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet kuzum o şekilde yapıyoruz doz kaybı olmasın diye ne yaptın aldın mi bende sana yazacaktım
Babydurubaby 2lokummannesiii ben normal bi marketten aldım vardı kepekli de aldım tam buğday da ikisi fe yükseltmedi ama az yedim tabi
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet aldım canım sigorta olmadığı için 1700 lira tuttu yarın baslicam inşallah