e_blue_sky_a selverx teşekkürler. Zaten iştahım çok açık değil, reflü de başladı fazla yiyemiyorum. Diyet listemi alayım bakalım neler olacak listede
Melike_4949 minik_kurabiyeee bir tık iyiyim gibi ama hala sersemlik var sanki hiçbir şey anlamadım 🤦🏻♀️
Melike_4949 minik_kurabiyeee tansiyonumu ölçmedim şeker normaldi canım sinüzit olmuşum sonradan Dank etti 😕 çünkü tansiyon olsa kalbim çarpıntı yapıyor ordan anlıyorum şimdi iyiyim çok şükür gözlerimin arkası burnumun olduğu yerler ağrıyor sinüzit yerleri kronik sinüzitim var zaten
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız sende valla bir iyileşemedin ne iyi geliyorsa onu yap baride geçsin 🌺 kız bak bu saatte uyandım normalde hayatta uyanmazdım sınavım var bugün dua et bol bol çalışamadım ama 🤦🏻♀️
Melike_4949 minik_kurabiyeee AA inşallah güzel geçer canım 😅😅 eşimde öyle diyor hep hastasın diyor ne yapayım sinüzit senelerdir var
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay ilk oturumuna girdim şimdi evdeyim 2 de de ikinci oturum var ay inşallah geçerim ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee geçmiş olsun canım mercimek yada tarhana çorbası yapabilirsin basit vitaminli limon sıkıp içsin bol bol sende dikkat et sana bulaşmasın
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim canım valla tavuk çorbası yapıyorum ondan içircem nane limon kaynattim tylolhot verdim soğuk algınlığı ilacı verdim uyuyor biraz inşallah bana bulaşmaz bana bulaşırsa yandım hiç iyilesemiyorum ve çok zor geçiyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee aman aman Allah korusun canım benimde eşimden bulaştı öksürük daha iki gündür falan geçti çok şükür p yüzden çok dikkat yan yana durmayın çok inşallah iyileşir hemen sirkeli su içsin birde mikrobu kırar
minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle valla adamla aynı evdeyiz ve bende hemen kapıyorum inşallah sirkeli su hiç aklıma gelmedi ya