minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle valla bi düzenleme bozunca çok zor oluyor çok şükür canım inşallah 🙏🏻
minik_kurabiyeee Melike_4949 canım bebek alışverişini internetten mi yaptın yoksa mağazadan mı aldın ben çoğunu internetten alıyorum çok nadir mağazadan alırım diye düşünüyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee internettten aliczm kalan eksikleri ama pazardan da aldım bir kaç tane 😅 mağazadan da en Uygun Trendyol ebebek gibi siteler mağazada çok pahalı aman amannn
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla ben dün 2 tane 5 li takım anne Bebek bakım çantası emzirme önlüğü yastı bebek bakım organizer çekmece içi düzenleyici 12 tane yaka önlüğü sipariş ettim bugün de tekrardan doldurdum sepeti mağazalar çok pahalı geliyor banada
minik_kurabiyeee Melike_4949 ya istediğim gibi patiksiz tulum ve alt üst takım bulamıyorum eğer sen aldıysan internetten bana mesaj olarak atabilir misin
Melike_4949 minik_kurabiyeee alt üst takım hiç bulamadim trendyoldan canım çok pahalıydı olanlardaz tulum hiç almadım henüz canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee mağazadaki kadar çeşit yok ya 😕 şekerim 124 e düşmüş şükür artık 10 ünite vurucam novarapidi ya düşmüyor yoksa hiç 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kızlar erken geliyormuş 😅 36 37 gelir inşallah kızım
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet yaa maalesef iyi düşmüş yine evet kız bebeklerine erken geliyo diyolar bakalım 😂
Melike_4949 Guzelligim günaydın canım güzel çıkmış minik_kurabiyeee sabah açlık şekerim ilk defa 96 çıktı 😁😁 @Babydurubaby @Premsesko
Guzelligim Melike_4949 insaAllah sağlıkla gelsinler kilo çok önemli değil dogal a uyumlu olur insaAllah
Gulsahkizilkan Babydurubaby Bende tek gece kaldım gaz çıkarana kadar tutuyorlar hastanede 🙄 Nasıl gidiyor anneliikk
2lokummannesiii Gulsahkizilkan evet benim burda da öyle. Tek gece kalınıyor ama bazı özel hastaneler 2 gece de yatırıyorlar sanırım. Gazı atınca gerek yok kalmaya insan hastaneden bıkıyor bende ilk doğumda 1 gece kalmıştım. Yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı o da bir gece kaldı.
Babydurubaby Gulsahkizilkan emzirme işe uğraşıyorum meme ucum küçük biraz zor emiyor :( seninki nasıl oldu