Melike_4949 Guzelligim günaydın canım güzel çıkmış minik_kurabiyeee sabah açlık şekerim ilk defa 96 çıktı 😁😁 @Babydurubaby @Premsesko
Guzelligim Melike_4949 insaAllah sağlıkla gelsinler kilo çok önemli değil dogal a uyumlu olur insaAllah
Gulsahkizilkan Babydurubaby Bende tek gece kaldım gaz çıkarana kadar tutuyorlar hastanede 🙄 Nasıl gidiyor anneliikk
2lokummannesiii Gulsahkizilkan evet benim burda da öyle. Tek gece kalınıyor ama bazı özel hastaneler 2 gece de yatırıyorlar sanırım. Gazı atınca gerek yok kalmaya insan hastaneden bıkıyor bende ilk doğumda 1 gece kalmıştım. Yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı o da bir gece kaldı.
Babydurubaby Gulsahkizilkan emzirme işe uğraşıyorum meme ucum küçük biraz zor emiyor :( seninki nasıl oldu
Gulsahkizilkan 2lokummannesiii Demek ki bazı hastaneler tutuyor dediğin gibii. İnsanın evi gibi yok vallahi yaa
Gulsahkizilkan Babydurubaby Hadi yaa benimde küçüktü sağma makinesı iyi çıkarıyor ucunu tavsiye ederim. İlk başlarda biraz sağma yapıyodum süt gelsin ucu çıksın diye sonra hemen Aslanı emziriyodum kolay tutuyodu. Çok şükür sarılığı geçti gibi gözleri falan beyaza döndü çarşamba kontrolü var bakalım ne dicek doktor 18 günlük oldu bile 🥺
Guzelligim Günaydın can kizlar 3 aylık şekerim evet 4.9 du 1 ay önceki sonucta şimdi 5 olmuş diyet yapmadığım halde çok artmamis ama 3 ayın ortalaması gerci Açlık kan şekerim de 67 gelmiş cihazım da 63 olmuştu @Melike_4949 @minik_kurabiyeee
minik_kurabiyeee Guzelligim günaydınnnn gayet güzel çıkmış yani açlık şekerinde biraz düşük ama iyi yani
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız mükemmel çıkmış yaa dün akşam bende misafirlikteydim biraz hazırlık yapmıştım kızda 2 3 tatlı kaşığı makarna salatası 2 çatal da ıslak kek yedim eve geldiğimde ölçtüm 118 çıktı ve gece uyuyamadım şekerimi ölçtüm bir 76 ya düşmüştüm
Guzelligim Babydurubaby enjeksiyon la çıkaran varmış ucunu iğne tarafını kesip diğer yönüyle çekip çıkarmaya çalışan oluyormus
Babydurubaby Bu arada sabah doktoruma sordum gebelik şekeri diyetime uygun devam etmeme gerek var mi diye bana yok dedi , sanırım değerlerim düşük olduğu için bilginiz olsun 💕
Melike_4949 Babydurubaby çok şükür canım doğumdan sonra geçiyormuş zaten diyabet hemşiresi öyle demişti