Pamuk Premsesko Benim bulgur yukseltmiyor. 2 3 güne mercimekli köfte kısır yiyorum doymak için tıka basa doyuyorum en çok 125 çıkıyor bunlarda.
Premsesko minik_kurabiyeee Ben şeker çıkmadan önce yiyordum valla. Şimdi tek korkum şekeri yükseltir mi 😂 birde evde yapılacak mis gibi olur
minik_kurabiyeee Premsesko benim şeker sağolsun 7.haftamda çıkmaya başladığı için keyfini alamadım 😂 mis gibi yaa valla benim yerimede ye
Premsesko minik_kurabiyeee Oy canımm 🙏🙏 kız 2 parça yicem 1 ini senin için yiyim 🥹 normalde ben yoğurulurken yerim 1 tabak
Premsesko Pamuk Öyle yapacağım. Az önce 1 tabak balıksalata biraz greyfurt suyu 1 tane de etiform yedim. Açlık 84 tokluk 100 geldi
Melike_4949 @minik_kurabiyeee kızlarrrr kontrolden geldim tonton kızım 2700 gr olmuş suyu vs herşeyi iyi dedi dahiliyeye tekrar gidicem iki hafta sonra kilosu artmazsa normal olabilirmiş iki hafta sonra tekrar gidicem 🤗❤️
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa hadi gözün aydın olsunnn çok sevindim senin adına inşallah kilosunda çok bir artış olmaz canım 🥰🌺
2lokummannesiii Babydurubaby Aklıma niyeyse geldi biliyor musun dedim sesi çıkmıyor kesin doğum yaptı diye😂 Maşallah canım bugün çıktın mı hastaneden?
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım bakalım iki hafta sonra yine gidicem endokrinolojiye de göründüm ama takip defterini unuttum bir daha randevu alır gelirsin suanlik yapicak birşey yok dedi 💞