Minikfasulyem_26 minik_kurabiyeee bimin kendi markasi kasalarin yanindaki cikolatarn orda oluyo genelde sekersiz dye yaziyo ustmde mor bir kabi var
Minikfasulyem_26 minik_kurabiyeee atmayi bilmiyorum cnm ya sorarsan gosterirler tek cesit ztn baska yok
Melike_4949 minik_kurabiyeee kolay gelsin canım yorma kendini kocama çiğ börek yapicam şimdi yorgunluk üzerine 😅😅 hamuru yaptım açıcam birazdan
Babydurubaby Selam kızlar bende dün 12.30 da kızımı kucağıma aldım şimdi de emzirdim uyuyor 💕Allah size de nasip etsin 🙏🏻
Melike_4949 Babydurubaby yaaa masallah sübhanallah 😍 darısı başımıza inşallah iyimisiniz ? Sezeryan mı yoksa normal doğum mu oldu ?
minik_kurabiyeee Babydurubaby ayy gerçekten miii maşallah size🥰 darısı bize inşallah 🌺 nasılsın iyi misin sezeryan mı normal mi oldu süreci anlatır mısın
Guzelligim Babydurubaby Allah hayırlı etsin canm çok güzel bi haber ikinizde iyisiniz insaAllah darısı bize hayırlısıyla kaçıncı hafta da geldi bebisin🥰♥️
Babydurubaby Kontrolüm vardı doktor 3 cm açıklık olunca doğuma alalım dedi yatışım yapıldı birkaç saat sancı çektim sonra suyum kankı geldi ve bebeğimin kalp atışları hızlandı acil sezeryana alındım sezeryan doğum oldu ama iyiyiz şimdi 💕
minik_kurabiyeee Babydurubaby yaa çok geçmiş olsun bebiş nasıl kilosu falan kaçıncı haftada doğum oldu tam ve şekerin ne alemde
Babydurubaby minik_kurabiyeee bebek iyi 38+3 Te doğdu kilosu 2890 şekerle ilgili de olumsuz bişey yok bebekte bi sıkıntı olmadı yanımda şükür 💕
minik_kurabiyeee Babydurubaby çok şükür yaa şekerin yukseliyor mu peki çok şükür gerçekten çok sevindim 🥰
minik_kurabiyeee Kızlar benim son bir kaç gündür sabahlari uyandigimdan mide ağrım ve sırtımın ağrısına uyanıyorum böyle bir şey yaşayan oldu mu neden oluyor acaba
Premsesko minik_kurabiyeee Canım bende de oluyor ya. Haftamız yakın. Sende de bebek karnında sertleşiyor gibi toplanıyor mu
minik_kurabiyeee Premsesko çok zorluyor beni ya midem aşırı ağrıyor sırtımla geçmiyor da özellikle sabahları ilk uyandığım oluyor evet bazen bende de öyle oluyor ya hatta dün gece yine oldu sertleşme