Premsesko minik_kurabiyeee Ya bugün böyle kasığımın ön tarafında ve vajinamda elektrik çarpması gibi sızılar oluyor.
Premsesko minik_kurabiyeee Hiç bilmiyorum ki ya sızı gibi böyle girip çıkıyor bende bazı haftalar çok oluyor bu ya
minik_kurabiyeee Premsesko bende hiç olmadı yani çok şükür bu hamileligimden öyle çok kasık ağrısı falan yaşamadım sadece aşırı bel ve sırt ağrısı yasıyorum oda olacak şeyler çok nadir de kasık ağrısı oluyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee ooo balık bayadir canım istiyor 😅 şehriyeli tavuk çorbası dünden çok yapmışım yemek bitmeden yemek yapmam 😅 afiyet olsun belim koptu bugün ya koltuk halı derken
minik_kurabiyeee Melike_4949 afiyet olsun canım yakın olsaydikda çağırsaydım seni afiyet olsunnn 🥰 en iyisi öyle ziyan olmuyor en azından bende öyleyim valla ay bende çok yoruldum bugün bazanin altını düzenledim dolaplarimizi düzenledim sırtım ve belim koptu resmen
Melike_4949 minik_kurabiyeee kolay gelsin canım yorma kendini kocama çiğ börek yapicam şimdi yorgunluk üzerine 😅😅 hamuru yaptım açıcam birazdan
Minikfasulyem_26 minik_kurabiyeee bimin kendi markasi kasalarin yanindaki cikolatarn orda oluyo genelde sekersiz dye yaziyo ustmde mor bir kabi var
Minikfasulyem_26 minik_kurabiyeee atmayi bilmiyorum cnm ya sorarsan gosterirler tek cesit ztn baska yok
Babydurubaby Selam kızlar bende dün 12.30 da kızımı kucağıma aldım şimdi de emzirdim uyuyor 💕Allah size de nasip etsin 🙏🏻
Melike_4949 Babydurubaby yaaa masallah sübhanallah 😍 darısı başımıza inşallah iyimisiniz ? Sezeryan mı yoksa normal doğum mu oldu ?
minik_kurabiyeee Babydurubaby ayy gerçekten miii maşallah size🥰 darısı bize inşallah 🌺 nasılsın iyi misin sezeryan mı normal mi oldu süreci anlatır mısın
Guzelligim Babydurubaby Allah hayırlı etsin canm çok güzel bi haber ikinizde iyisiniz insaAllah darısı bize hayırlısıyla kaçıncı hafta da geldi bebisin🥰♥️