Patito__ Premsesko diyette boyle kahvalti olmaz cnm. Diyetisyene yonlendirmedilermi seni o liste veriyor Sabah: bir kibrit kutusu kadar peynir, bir yumurta,zeytin,iki dilim kepek ekmek,iki ceviz,domates,salatalik,bol yesillik, sekersiz sinirsiz cay
Premsesko Patito__ Ben tuzsuz yiyorum zeytin yasak ekmekte hiç yemiyorum gibi birşey. Yumurta bugün yemedim hastaneden öğleden sonra döndüm böyle bir tabak yaptım.
Patito__ Premsesko yanina salata ve corba eklemelisin veya corba yerine iki dilim ekmek ama pirincte seker var cogunluk bulgur koyun dolmaya
Premsesko Patito__ pirinçsiz yapıldı ama bunla dahi aşırı doydum çorba bilmiyorum onun yerine bir iki saat sonra ara öğün yapsam olmaz mı çabuk doyuyorum ben
Patito__ Premsesko uc tane dolma degilde iki yersiniz birde corba Ara ogunlerde sdce meyve ve sut veya galete ve sut vermisti bana drum Siz diyetisyene gitseniz o da liste verir sekerinizi takip edin iyi gidiyorsa problem yoktur
Melike_4949 Premsesko çevreni dinleme eğer gebelik şekerin varsa yediklerinde porsiyon kontrolü olmalı, örnek bir kase dolusu çorba yerine bir veya iki kepçe çorba içebilirsin en fazla daha fazla yiyeyim diye birşey yok gebelik şekeri olmasa bile fazla fazla yemek kilo ve mide sorunlarından başka birşey getirmez porsiyon kontrolü ile besleniyorum bebeğim bir hafta önde gidiyor doktorum sen diyet yapsanda bebeğin beslenir demişti ❤️
Guzelligim Premsesko çok iyi bence doysunsan diğerlerine aldırış etme ah afiyet olsun pirincsiz bende yapayım bi gün gerçi 3 kasik yiyorum ama pilavi da
Melike_4949 Bir kepçe kadar şehriyeli tavuk çorbası yarım parça tavuk göğsü bir bardak ayran ilk saat 116 çıktı
minik_kurabiyeee Melike_4949 gayet iyi çıkmış canım bende tavuk şiş ayran salata yedim çok yükseldigine sanmıyorum olcmem herhalde
Guzelligim Melike_4949 çok iyi bende yarın ki yemegi düşünmeye başladım nohut yapacaktım çok haşlanmış buzluğa atacam