Premsesko Guzelligim Hayır hayır aşçı değil ama çok güzel yemek yapar hamileliğimde de baya geliştirdi benim hep yatmam gerekiyordu eşim yaptı hep 🙏 bilmiyorum bugün de ıspanak yemeyiz heralde 🥹🥹🥹🥹
minik_kurabiyeee Premsesko ayy kız güldüm vallaha kusura bakma 😅 inşallah yemezsiniz yaa ben haftada 2 falan yapıyorum ama gına geliyor
Guzelligim Premsesko hahaha😄 benimki de kuru fasulye yapmisti ya çok severim ama çok tuketemiyoruz bi de anneminki bi farklı güzel oluyo ya🤭 insanın eşinin yemek yapması ne güzel bise ya MasaAllah canm
Melike_4949 Guzelligim evet yaptım canım 130 140 arası çıkmıştı galiba tam hatırlamıyorum ama bol yoğurt ile yedim ve çok az yedim
Guzelligim Babydurubaby yaa yaptim😔 ama benim düşük cikiyo ya açlığım herhalde o kadar yukseltmez.cihazın doğru olcmediginden de şüpheliyim ama
Premsesko 3 tane kıyma dolması ve 1 bardak ayran. Ben çok doydum sizce bu hamile birisi için yeterli bir öğün mü ? Çevrem biraz hamileler çok yer diyor canım sıkılıyor.
Babydurubaby Premsesko doyduysan yeterli hamileler çok yer diye bişey yok canım , kocakarı laflarına aldırış etme
minik_kurabiyeee Premsesko kız yeter tabii karnın doyduysa daha nee yeter bu hamilelerin rahat bıraksınlar 😅 takma sen cevrendekilerii
Patito__ Premsesko yanina salata ve corba eklemelisin veya corba yerine iki dilim ekmek ama pirincte seker var cogunluk bulgur koyun dolmaya
Premsesko Babydurubaby Çok teşekkür ederim 🙏 ya ne bilim ekmek yemiyorsun diyorlar az yiyorsun diyorlar canım sıkıldı
Premsesko minik_kurabiyeee Valla çok doydum. Zaten şeker var olmasa üstüne tatlı yerim ama mecbur yemek yiyorum birde ara öğün 🥹
Premsesko minik_kurabiyeee İçi sadece kıyma soğan biber domates ve baharat. Yoğurduktan sonra biberleri doldurup fırına atılıyor 25 dk da filan pişiyor.
minik_kurabiyeee Premsesko afiyet olsunn hiç cevrendekilerii takma etrafımızdakiler çok biliyor doktorlar boşuna okumuş 😂 neyse yemek üstüne de tatlıyı doğumdan sonra yeriz😂
Premsesko minik_kurabiyeee Çok teşekkür ederim 🧿🧿🧿 inşallah bebeğin kilo aldığını gördükçe rahatlayacağım
Premsesko minik_kurabiyeee Evet evet fırında pişiyor çok güzel oluyor en azından şekeri yükseltmiyor 🥹