2lokummannesiii Guzelligim heh bak ben de çok nadir bir küp bitter yiyorum ya da lifalifin bu atıştırmalık var ya ondan yiyorum. Hiç tatlı değil ama kendimi kandırıyorum. Bazen de tatlıdan bir tatlı kaşığı alıyorum. Şu ara kazandibi aşeriyorum😂
2lokummannesiii minik_kurabiyeee halsizlik hissediyorum zaten her gün aynı saatlerde yiyorum mutlaka öğlen az da olsa yemeye çalışıyorum.
Premsesko 2lokummannesiii Çok heyecanlıyım gerçekten 😣 kalkıp yemek yapamıyorum eşim nöbette annesi bizde oda 3 gündür ıspanak veriyor midem bulanıyor 😣 yemek yemek benim için bir hobiydi
Guzelligim Premsesko annem her sene yapardı bu sene yaptirmadim hepimizde gizli seker var galiba sürekli reçel tatlı hamurisi canımız cekiyo
Premsesko Guzelligim kaynanam efsane yapar o gelince midem bayram edecek demiştim geldiği gün şeker çıktı. Zavallım oda bilmiyor ne yapılır dayıyor ıspanağı kocamın yemeklerini özledim o bir şekilde güzel şeyler yapar ama anneler direk otu pişir getir yapıyor
Guzelligim 2lokummannesiii valla haftan daha erkense yap bence biseler ya da takip ederek tad bi kaç seyden
Guzelligim Premsesko büyük talihsizlik olmus esin aşçı mi o mu yapiyo yemekleri ee anneler öyle ispanak graten yap deseydin😄
Melike_4949 Premsesko bulgur benim şekerimi çok yükseltmiyor bir tabak yedim yanında bir büyük bardak ayran ile üzerine nar ekşisi döktüm çok az 140 çıktı tam sınır yani
Melike_4949 @minik_kurabiyeee yedim bir tabak kısır yanında bir büyük bardak ayran ile üzerine çok az nar ekşisi döktüm 140 çıktı tam 😅
Premsesko Guzelligim Hayır hayır aşçı değil ama çok güzel yemek yapar hamileliğimde de baya geliştirdi benim hep yatmam gerekiyordu eşim yaptı hep 🙏 bilmiyorum bugün de ıspanak yemeyiz heralde 🥹🥹🥹🥹
minik_kurabiyeee Premsesko ayy kız güldüm vallaha kusura bakma 😅 inşallah yemezsiniz yaa ben haftada 2 falan yapıyorum ama gına geliyor
Guzelligim Premsesko hahaha😄 benimki de kuru fasulye yapmisti ya çok severim ama çok tuketemiyoruz bi de anneminki bi farklı güzel oluyo ya🤭 insanın eşinin yemek yapması ne güzel bise ya MasaAllah canm
Melike_4949 Guzelligim evet yaptım canım 130 140 arası çıkmıştı galiba tam hatırlamıyorum ama bol yoğurt ile yedim ve çok az yedim