minik_kurabiyeee Melike_4949 ediyorum canımda gece ve sabah düşük çıkınca hemşire de reçel verdi şimdi tekrar olctuler 140 çıktı bakalım hayırlısı
Melike_4949 minik_kurabiyeee hayırlısı olsun inşallah canım aslında kan çok almışlar ondan düşük çıkmış olabilir
naneliseker_ minik_kurabiyeee aman ya biri birini tutmuyor. En iyisi ölcmemek de bebisler için mecbur 🥹🤣
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani bencede ama şuan kan alındığı için düşük çıkıyor ben normal zamanda yicem şekerimi böyle mi cikacakti
minik_kurabiyeee Guzelligim 2 gündür çok kan aliyolar yaa yine 2 tüp aldılar o kadar düşmesi de iyi değildi aşırı kötü oldum bir anda şimdi kan aldıktan sonra olctuler 75 çıktı ondan once 140 tı
minik_kurabiyeee Melike_4949 biraz daha iyiyim canim şimdi olctuler 75 çıktı şekerim ama olcmeden önce yine 2 tüp kan aldılar
minik_kurabiyeee Guzelligim kahvaltıdan önce reçel verdiler sonra kahvaltı yaptım reçeli hemşirelik kendisi verdi😂
Guzelligim minik_kurabiyeee ne diye bu kadar kan anlamış değilim canm düşünce de çok kötü oluyo ya benim elim ayağım titriyo
Melike_4949 minik_kurabiyeee anladım canım güzel çıkmış ama bence anlık yükseldi senin şekerin o zaman çünkü dikkat ediyorsun hep
Guzelligim minik_kurabiyeee babamın sekeri düşünce komaya girerdi seker verirdik onu bile kabul etmezdi bazen de balı getir yiyeyim derdi sevinirdi😄
minik_kurabiyeee Melike_4949 canım burnum kaniyordu 2 gündür ona aldılar simdikini dünde bütün değerlerine bakmışlar